Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2 Kadın boyacının inanılmaz azmi

ÖZEL HABER - Darıca’da evli ve 2 çocuk annesi Ayşe Çubukçuoğlu ile Aysel Özdemir, yıllardır boyadıkları evlerinden tecrübe edinince bu işi meslek haline getirdiler. Ev ve işyerlerini boyatmak için sıraya giren müşteriler sayesinde bol kazanç elde ettiklerini ifade eden 2 kadın arkadaş, kadınlardan oluşan bir ekip kurarak işlerini büyütmeyi hedeflediklerini söylediler.

2 Kadın boyacının inanılmaz azmi
27 Aralık 2019 - 12:09


Darıca’da ikamet eden her ikisi de 17 yıllık evli olan Ayşe Çubukçuoğlu ile Aysel Özdemir isimli 2 arkadaş, yaklaşık olarak 5 yıldan bu yana kendi evlerinin boya ve badana işlerini yaptıklarını ve bu sayede diğer boyacı ustalarını aratmayacak tecrübeyi edindiklerini söyleyerek, önce tanıdıklarının, daha sonra da tavsiye ile diğer müşterilerinin ev ve işyerlerine boya badana yapmaya gittiklerini belirttiler.

Yaklaşık olarak 1 yıldan bu yana müşterilerinin ev ve işyerlerinin boya badanasını yapan Ayşe Çubukçuoğlu, ilk zamanlar eşlerinin bu duruma karşı çıktıklarını ifade ederek, ‘’ Eşlerimiz önce bize tepki verip onay vermediler, boyacılığın erkek işi olduğunu ve bunu nasıl yapacağımız yönünde kaygıları vardı, ama biz strese girmedik, yılmadık, arkadaş çevremizin desteğiyle 1 yıldan bu yana bu işin ticaretini güzel bir şek,lde yürütüyoruz’’ şeklinde konuştu.

Aysel Özdemir ise, arkadaşı Ayşe gibi kendisinin de 2 çocuk sahibi olduğunu, yaptıkları işin çocuklarına ve eşlerine engel teşkil etmediğine değinerek, ‘’ Evimizi de zaman ayırıyoruz, yemeğimizi de yapıyoruz, çocuklarımızla da ilgileniyoruz, sporumuzu da yapıyoruz. Eşlerimiz ilk önce boya işine karşı çıktılar ama sonrasında yaptığımız işler ortaya çıktıkça güzel tepkiler aldık’’ dedi.