Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2 hafta önce suçüstü yakalanıp serbest kalmıştı

2 Hafta önce Bayramoğlu Mahallesi'nde hırsızlık amacıyla girdiği evde kek yiyen G.G.,  polis tarafından suç üstü yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.  Kazım Karabekir Mahallesi'nde de 2 gün önce bir eve hırsız girdiği ihbarı üzerine harekete geçen polis, yaptıkları çalışmalarda şüphelinin yine G.G. olduğunu tespit etti. Yakalanarak göz altına alınan G.G., çıkarıldığı mahkeme tarafından bu defa da Adli Kontrol Şartı'yla serbest bırakıldı

2 hafta önce suçüstü yakalanıp serbest kalmıştı
21 Kasım 2020 - 22:29 - Güncelleme: 22 Kasım 2020 - 01:45


Darıca Bayramoğlu Mahallesi'nden 4 Kasım 2020 tarihinde hırsızlık amacıyla girdiği evde kek yiyen ve ihbar üzerine polis tarafından suç üstü yakalanan G.G., ''Camdan 3 kişinin atladığını gördüm. Bende merak ettim ve  eve girdim ev dağınıktı, karnım açıktı kek yedim, evi toparladım, ev sahibini beklerken,  siz geldiniz” şeklindeki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrollü olarak serbest bırakılmıştı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, bu defa Kazım Karabekir Mahallesi'nde bir evden hırsızlık yapıldığı yönünde aldıkları şikayetin ardından yaptıkları çalışmalarda, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen kişinin 2 hafta önce Bayramoğlu Mahallesi'ndeki bir eve giren ve kek yiyen G.G. olduğunu tespit etti.
2 gün önce yakalanarak göz altına alınan ve emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan G.G.'nin yine Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum