Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

19 Ekim'de CHP Kocaeli'ye muhtarlardan 2 önemli talep!

CHP Kocaeli, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Kocaeli Muhtarlar Derneği ve İzmit Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek taleplerini dinledi. Muhtarlar, hizmet binalarının elektrik ve su faturalarının ticarethane olarak düzenlenmemesini ve 4 merkezi hastanenin sağlık kampüsüne taşınma planının hayata geçmemesini talep etti.

19 Ekim'de CHP Kocaeli'ye muhtarlardan 2 önemli talep!
19 Ekim 2021 - 17:38
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Kocaeli Muhtarlar Derneği ve İzmit Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Yıldızlı ve il yönetimi ilk olarak olarak Türkiye Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl ve yönetimi ile Veliahmet Muhtarlığı Hizmet Binası'nda bir araya geldi, ardından Türkiye Muhtarlar Federasyonu Denetleme Kurulu üyesi Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Derya Uluç ve yönetimini dernek binasında ziyaret etti. 
VATANDAŞIN SESİ SİZSİNİZ
Göreve geldikleri günden bu yana Kocaeli'deki 472 muhtarlığı tek tek ziyaret etmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Yıldızlı, "Muhtarlarımız bulundukları bölgelerde devletimizin baş temsilcileridir. Hiçbir ayrım gözetmeden muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Çünkü vatandaşımızın hizmet talepleri ilk olarak muhtarlarımıza iletiliyor. Halkın taleplerini dile getirmek ve çözüme kavuşturulması noktasında muhtarlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Muhtarlarımız halkın sorunlarına eğilirken kendi taleplerini de çözüme kavuşturmak bizlere düşüyor." diye konuştu. 
TİCARETHANE DEĞİLİZ 
Ziyarette muhtarların CHP'li heyete ilettiği taleplerden biri de hizmet binalarının, elektrik ve su faturalarının ticarethane ünvanı ile kesilmesi oldu. Hizmet binalarının ticarethane olarak değil vakıf ya da konut üzerinden fatura işlemine alınmasını isteyen muhtarlar, kamu hizmeti verdiklerini ifade ederek kar amacı gütmediklerini hatırlattı. 
MUHTARLAR TAŞINMAYA KARŞI
Muhtarların ilettiği bir diğer konu ise yapımı devam eden Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'ne; İzmit Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin tamamen, Kocaeli Devlet Hastanesi, İzmit Seka Devlet Hastanesi ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kısmen taşınma planı oldu. Sağlık kampüsüne hastanelerin taşınmasını istemediklerini, ulaşım ve lokasyon konusunda vatandaşların büyük zorluk yaşayacaklarını ifade eden muhtarlar konuyla ilgili destek istedi. Başkan Yıldızlı ve yönetimi, konuyla ilgili gerekli adımları atacaklarını ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum