Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

17 Yıl önce boğazı kesilerek öldürülmüştü

17 yıl önce Kartepe Uzunçiftlik’de bulunan alt geçitte boğazı kesik halde bulunan pazarlamacı ile ilgili cinayetin sırrı çözüldü

11 Ekim 2021 - 14:12 - Güncelleme: 11 Ekim 2021 - 14:34
Bir tavukçu firmasında pazarlama işi ile uğraşan, 10 Haziran 2004 tarihinde dönemin jandarma bölgesi olan Kartepe Uzunçiftlik İstasyon Mahallesi D-100 altgeçidinde boğazı kesik halde bulunan Murat Özdemir  (25) cinayetiyle ilgili o dönem tüm araştırmalara rağmen bir sonuç alınamamıştı. Dosya faili meçhul kalırken,  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri faili meçhul kalan dosyayı yeniden raftan indirerek soruşturmayı derinleştirdi.

ZANLI DİĞER ARKADAŞINI SUÇLADI
Özdemir’in tahsilat günü olan Perşembe günü öldürüldüğü tespit eden ekipler o dönem şirkette çalışan bütün çalışanları takibe aldı. Şirkette muhasebeci olarak çalışan, olaydan 6-7 ay önce işten ayrıldığı tespit edilen M.Ş. (43) ve arkadaşı H.F. (61) gözaltına alındı.
Tahsilat parasını almalarının ardından boğazı kesilip defalarca bıçaklanan Murat Özdemir,in failleri  adliyeye sevk edildi. Zanlılardan M.Ş. pozitif olması nedeniyle filyasyon ekibinin aracıyla Kocaeli Adliyesi’ne sevk edilirken H.F. ise araca bindirildiği sırada “Ben yapmadım; suçsuzum; hiç boşuna beni çekmeyin. M.Ş. yaptı. Boşuna beni çekiyorsunuz” diye bağırdı. 17 yıl sonra çözülen cinayetin ardından Kocaeli’de 12’nci faili meçhul kalan dosya da çözülmüş oldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum