Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

1 günde yine baştan aşağı değişti!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün günlük olarak açıkladığı haftalık hava tahmini, yine 1 günde baştan aşağı değişti. Daha önce açık olacağı söylenen günler için yağmur tahmini yapıldı. İşte haftalık hava durumu…

1 günde yine baştan aşağı değişti!
16 Nisan 2021 - 10:39 - Güncelleme: 16 Nisan 2021 - 10:57
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün her gün yenilediği haftalık hava tahmin raporu, daha önce de defalarca olduğu gibi 1 günde baştan aşağı değişti. Daha önce açık olacağı söylenen 3 güne, yağmur eklendi! Dün öğleden sonra yenilenen haftalık raporda 5 gün yağmur var, 2 gün hava açık. Sıcaklıklar ise inişli çıkışlı olsa da mevsim normallerinde seyredecek.

Kocaeli’de dün için sağanak yağış tahmini yapılmıştı ve yağışın gün boyu süreceği belirtilmişti ancak bu tahmin tutmadı. Haftalık hava tahmin raporunda da benzer durum olabilir.

İşte haftalık hava durumu…

16 Nisan Cuma yani bugün hava bulutlu, yağış beklentisi yok. Sıcaklık en düşük 10, en yüksek 16 derece.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı 17 Nisan Cumartesi günü yani yarın, sağanak yağış var, sıcaklık en düşük 10, en yüksek 18 derece.

Sokağa çıkma yasağının ikinci günü olan 18 Nisan Pazar günü hava gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık en düşük 11, en yüksek 19 derece. Pazar günü için daha önce yapılan tahminde yağış beklentisinin olmadığı vurgulanmıştı.

19 Nisan Pazartesi günü de hava gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık en düşük 12, en yüksek 21 derece.

Daha önce yağmursuz olacağı söylenen 20 Nisan Salı günü için de tahmin değişti. Salı günü sağanak yağış var, sıcaklık en düşük 13, en yüksek 17 derece seviyesinde seyredecek.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda ise yine daha önce yağışsız olacağı söylenen 21 Nisan Çarşamba günü için de tahminin değiştiği görülüyor. Çarşamba günü hava gök gürültülü sağanak yağışlı. 22 Nisan Perşembe günü ise yağış beklentisi yok.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum