Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca eğitim şehri olacak!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi Fikri Işık Darıca’da devam eden eğitim yatırımlarını ve okulları gezdi.

Darıca eğitim şehri olacak!
13 Ağustos 2012 - 11:44
 Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve  Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun ile birlikte ilçede devam eden eğitim yatırımlarını yerinde inceledi.  Işık ilk olarak Fevzi Çakmak mahallesinde yapımı yeni tamamlanan ve bu yıl hizmete girecek Anaokulu’nu inceledi.5 derslikli bağımsız olarak inşa edilen okulun ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. 
 
İmam Hatip Lisesi İnşaatı Başladı
Daha sonra yapımına yeni başlanan İmam Hatip Lisesi inşaatını ziyaret eden Işık okulun yaptırma ve yaşatma derneği yönetimi ile durum değerlendirmesi yaptı. İki yıl içinde tamamlanması öngörülen imam hatip lisesi o süre zarfında başka binalarda hizmet verecek.
 
Kız Meslek Lisesi Yapılıyor
Darıca’da ki programına Bayramoğlu’nda ki Kız Meslek Lisesi İnşaatını gezerek devam eden Işık “TOKİ vasıtasıyla ilçemize Kız Meslek Lisesi kazandırmak için çalışma başlatmıştık. Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan okulumuzun inşaatı başladı” dedi.
 
Nene Hatun’a Ortaokul 
Son olarak Nene Hatun Mahallesindeki 32 Derslikli ortaokul inşaatını inceleyen Işık; ”Darıca’da eğitimi adım adım takip ediyoruz. Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız, milli eğitim müdürümüz hep birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemizde geçtiğimiz yıl Anadolu Öğretmen Lisesi açtık. Şu anda İmam Hatip ve Kız Meslek Lisesi inşaatlarımız devam ediyor. Ayrıca ilk ve ortaokul yatırımlarımız da devam ediyor” dedi.