Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çorum'a mağlup olduk!

3. Ligdeki temsilcimiz Darıca G.Birliği, dün deplasmanda karşılaştığı Çorum Belediyespor'a 1-2 mağlup oldu. Oldukça iyi oynadığı maçta mağlubiyete razı olan temsilcimizin tek golünü 54. dakikada yıldız futbolcumuz İbrahim Fatih Dilek attı.

Çorum'a mağlup olduk!
17 Eylül 2012 - 09:29
 3. Ligdeki temsilcimiz Darıca G.Birliği, dün deplasmanda karşılaştığı Çorum Belediyespor'a  1-2 mağlup oldu. Oldukça iyi oynadığı maçta mağlubiyete razı olan temsilcimizin tek golünü 54. dakikada yıldız futbolcumuz İbrahim Fatih Dilek attı.
Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan ve ilk maçında Gümüşhaneyi kendi sahasında dize getiren temsilcimiz Darıca GBirliği, dün deplasmanda karşılaştığı Çorum 
Belediyespor'a 1-2 mağlup oldu. Maça iyi başlayan temsilcimiz ilk yarıda bulduğu fırsatlardan yararlanamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.
 
ÖNE GEÇTİK KORUYAMADIK!
İkinci yarıya daha hızlı başlayan Sarı - Yeşilliler, 54. dakikada yıldız futbolcusu Fatih'in ayağından bulduğu gol ile 0-1 öne geçti. Bu golden 6 dakika sonra ise Çorumsporlu Oğuzhan topu filelerimize yolladı ve durumu 1-1'e getirdi. Son 10 dakikada iyi top oynayan Çorum aradığı golü 81de Eren ile buldu. Maçta başka gol olmadı ve temsilcimiz ilk mağlubiyetini aldı