Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kara pazar!

Bingöl'de polis servis aracına saldırı oldu. Türkiye pazar gününe Bingöl'den gelen kara haberle uyandı.Bingöl-Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde, polis aracının geçişi sırasında mayın patladı.Olayda 8 polis şehit olurken, 9 polis de yaralandı.

Kara pazar!
16 Eylül 2012 - 12:39
 Karlıova'da hafta içerisinde PKK'nın şehir yapılanması olduğu ileri sürülen KCK'ya yönelik bir operasyon vardı. Operasyonda gözaltına alınanların mahkemeye çıkarılışı nedeniyle Bingöl'den çevik kuvvet ekipleri takviye için Karlıova'ya gitmişti.Görevini tamamlayan polislerin dönüşü sırasında saat 10.15 sularında patlama meydana geldi.Patlamanın ardından bölgede operasyonlar başlatıldı.
 
3 POLİSİN İSİMLERİ BELİRLENDİ
Bu arada, şehit 3 polisin isimlerinin Gökhan Kuzu, Cuma Mercümek, Fatih Celayir olduğu öğrenildi. Polislerin, dün Bingöl'ün Karlıova ilçesinde görülen KCK davasına takviye olarak giden polisler olduğu belirtildi.
 
PKK'LILARLA ÇATIŞMA ÇIKTI
Bingöl'ün Karlıova İlçesi yakınlarında, polisleri taşıyan midibüsün geçişi sırasında yola döşedikleri patlayıcı infilak ettirerek 8 polisi şehit eden ve 9 polisi ise yaralayan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon, Hacılar Köyü kırsalında yoğunlaştı.Askeri birliklerin, köy korucularının da katılımıyla başlattığı operasyonda, PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı. Silah sesleri Hacılar Köyü'nden duyulurken, hava destekli operasyonun sürdüğü belirtildi.