Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İhtiyaç sahiplerinin yüzü güldü

Mübarek Ramazan ayı, maddi durumları kötü olan ihtiyaç sahiplerinin de yüzünü güldürdü.

İhtiyaç sahiplerinin yüzü güldü
16 Ağustos 2012 - 13:04
 Mübarek Ramazan ayı, maddi durumları kötü olan ihtiyaç sahiplerinin de yüzünü güldürdü. Dilovası Belediyesi sponsor sanayicilerin katkılarıyla 1.500 aileye kumanya yardımında bulunurken, İşadamı Süleyman Karaman’ın 100, Gebze Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Kolsuz’un 30’dan fazla aileye gıda desteğinde bulunduğu ortaya çıktı. Gebze Belediyesi’nin kumanya, Darıca Belediyesi’nin ise yüzlerce aileye hediye çeki verdiği öğrenildi. Yapılan hiçbir yardımın da basınla paylaşılmaması ise en büyük duyarlılık göstergesi oldu. 
BÖLGE HALKI MEMNUN
Ramazan ayı Gebze bölgesinde birlik ve beraberliğin yüksek doza ulaştığı en anlamlı süreçler arasında yer aldı. Yerel yönetimlerin yanı sıra sanayici ve işadamları sundukları katkılarla maddi imkânsızlık içinde olan binlerce aileye destek oldu. Yardımların özellikle hava karardıktan sonra yapılması ve basına yansıtılmaması kamuoyunun yanı sıra bölge halkından da tam not aldı.
 
YÜZLERCE AİLEYE ULAŞILDI
Özellikle geliri düşük ailelere yapılan yardımların yüzde 80’lik kısmı gıda paketlerinden oluşurken, Darıca Belediyesi yiyecek kumanyası dağıtmak yerine dar gelirli vatandaşa alışveriş çeki vermeyi tercih etti. Gebze, Çayırova ve Dilovası Belediyesi dağıtımlar için ilgili müdürlükler içinde özel birimler oluştururken, CHP’li Süleyman Karaman’ın Gebze’nin 6 mahallesinde 100, Gebze Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Kolsuz’un ise 30’dan fazla aileye gıda desteğinde bulunduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı.