Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

5 bin kişilik iftara yoğun ilgi!

Darıca Belediyesi düzenlediği dev organizasyonla yaklaşık 5 bin kişiyi iftar sofrasında bir araya getirdi.

5 bin kişilik iftara yoğun ilgi!
16 Ağustos 2012 - 13:00
 Abdi İpekçi Mahallesi Gaffar Okan Caddesi’nde düzenlenen iftar yemeğine Darıca halkı büyük ilgi gösterirken Ak Parti Kocaeli Milletvekili M.Ali Okur’da iftar programına katılarak Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’la birlikte tek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.
 
YATIRIM HAMLELERİMİZ DEVAM EDİYOR
Tasavvuf müziği konseri eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından iftar programına katılan binlerce insana kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Beş bin kişi ile iftar yapmak bizlere huzur verdi” diyerek konuşmasına başlarken “Yaklaşık sekiz buçuk yıldır sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz.  Darıca ilçemizde yapılan sağlık, eğitim, doğalgaz, alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile her anlamada ilçemizde yatırım hamleleri devam ediyor.. Şehrimizin altyapı çalışmalarından dolayı bozulan cadde ve sokakları toparlıyoruz.Kış aylarına girmeden çalışmalarımızı tamamlayacağız.” diyerek çalışmaların ara vermeksizin sürdüğünü ifade etti. Sözleşmesi yapılan ve Darıca'nın çehresini değiştirecek olan Darıca Kültür Merkezine de değinen Karabacak, mahalle sakinlerine bu büyük projenin bayramdan hemen sonra başlayacağı müjdesini verirken konuşmasının sonunda iftara katılan vatandaşların Ramazan bayramını kutlayarak sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
 
OKUR VATANDAŞIN BAYRAMINI KUTLADI
Başkan Karabacak’ın ardından selamlama konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur konuşmasına mahalle sakinlerini selamlayarak başladı.Ülkenin her karış toprağına yapılan hizmetlerin birlik beraberlik ile gerçekleştiğini söyleyen Okur, bunun en güzel örneğini Darıca’da görüyoruz dedi. Bu hizmetler karşısında vatandaşların kayıtsız kalmadığını ve zamanı gelince gereğini yaptığını sözlerine ekleyen Okur, “Darıca Belediye Başkanı Sayın Karabacak’ın vatandaşa en güzel hizmetleri sunmaya çalıştığını görüyoruz .Bu birlik ve bütünlük tablosunda yer almaktan dolayı çok mutlu oldum.Bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum.” derken konuşmasının sonunda tüm Darıca halkının Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik etti.