Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Orhangazi maçı golsüz bitti

Darıca GBirliği hazırlık maçında dün kendi sahasında karşılaştığı Orhangazispor ile 0-0 berabere kaldı.

Orhangazi maçı golsüz bitti
13 Ağustos 2012 - 11:37
 Darıca GBirliği hazırlık maçında dün kendi sahasında karşılaştığı Orhangazispor ile 0-0 berabere kaldı. Oldukça vasat geçen maçı az sayıda taraftarda izledi. Kartalspor ve Karşıyaka karşısında oynadığı futbolu bu maçta yansıtamayan Sarı - Yeşilliler, Orhangazi karşısında aradığı golü bir türlü bulamadı. Yeni transferlerinde forma giydiği Orhangazi maçı sonrası futbolcular hatıra fotoğrafı çekildi.

SAVAŞACAĞIZ!
Geçtiğimiz sezon Darıca G.B.'nin başarılı bir performans ortaya koymasında büyük rol oynayan teknik direktör Mehmet Kaya, yeni sezon öncesinde de ekibine savaşçı bir kimliğe büründürüyor. 'Bu formayı giyen her futbolcunun sahada terini son damlasına kadar akıtması lazım' diyen başarılı teknik adam, “Yeni sezonda rakip kim olursa olsun, maç nerede olursa olsun sezon boyunca hep kazanmayı hedefleyeceğiz” dedi.


HEPSİ ÇOK ÖZVERİLİYeni sezon hazırlıklarının da iyi bir şekilde devam ettiğini belirten sarı-yeşilli ekibin teknik patronu Kaya, “Oyuncularımız bir dediğimizi iki etmeden çalışmalarını sürdürüyor. Hepsi çok özverili. Zaten yakından tanıdığımız bir oyuncu grubu ile çalışıyoruz. Böyle bir oyuncu grubu ile çalışmaktan da kendimi çok şanslı hissediyorum” diye konuştu.