Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlk 11 Kartepe'de belli olacak!

Darıca G.B. Teknik Direktörü Mehmet Kaya'nın şampiyonluk planı saat gibi işliyor.

İlk 11 Kartepe'de belli olacak!
10 Ağustos 2012 - 12:03
 Darıca G.B. Teknik Direktörü Mehmet Kaya'nın şampiyonluk planı saat gibi işliyor. Eski ve yeni oyuncuları kısa sürede birbirine kaynaştıran Kaya, hazırlık maçlarında oynattığı pozitif futbolla da 'bu takım şampiyon olur' dedittiriyor.
 
BAŞARI SÖZÜ
Darıca Gençlerbirliği'nin yeni sezonda nasıl bir performans ortaya koyacağı büyük merak konusu olurken, sarı-yeşilli takımın teknik direktörü Mehmet Kaya, yeni sezon öncesi taraftara başarı sözü verdi. Darıca'nın gücünü herkesin göreceğini belirten tecrübeli teknik adam, “Biz öncelikle olarak iyi futbol oynamaya çalışacağız. Her zaman sahada koşan, mücadele eden bir Darıca G.B. olacak. Bunun garantisini şimdiden verebilirim. Bu sezon kesinlikle şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
 
İLK 11 KARTEPE'DE ŞEKİLLENECEK
Bu arada Darıca G.B.'nin deneyimli çalıştırıcısı Mehmet Kaya kafasındaki ideal 11'i yavaş yavaş şekillendirmeye başladı. Tecrübeli çalıştırıcının banko oyuncuları kaleci Ersin, Sertaç, Yusuf, Galip, İbrahim Fatih, Fatih Altundağ, Murat Akgül ve Emrah Metoğlu. Takımın iskeletini bu futbolcular üzerine kuran Kaya, diğer bölgelerde oynatacağı oyuncuları seçerken de tatlı bir sıkıntı yaşayacak. 63 yaşındaki teknik adam lig maçlarında sahaya süreceği ideal ilk 11'i Kartepe'de yapılacak ikinci etap kampında belirleyecek.