Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tedirgin olmayın!

İzmir ve Gaziantep’te meydana gelen patlama sonrasında herkes adeta diken üstünde. Emniyet yetkilileri ise şu an için herhangi bir sıkıntı ve tedirginlik yaratacak bir şey olmadığının altını çizdi

Tedirgin olmayın!
22 Ağustos 2012 - 10:58
 Haziran ayında İzmir`de 10 dakika arayla üç patlama meydana gelmiş, ağustos ayında da yine İzmir Foça`da askeri araca saldırı düzenlenmişti. Yaşanan patlamada 2 askerimiz şehit edilirken, 10 askerimiz de yalanmıştı. İzmir`de yaşanan patlama sonrasında Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığı, tüm il emniyet müdürlüklerine ‘gizli` ibaresiyle terör saldırılarına karşı daha duyarlı olması gerektiğinin altını çizmişti. 
 
PANİK BAŞ GÖSTERDİ
Ülke genelinde denetimler artırılırken, bazı noktalarda da rutin aramalar gerçekleştirilmişti. Tüm tedbirlere rağmen önceki gün akşam saatlerinde Gaziantep`in şehir merkezinde bombalı saldırı yapıldı. Yaşanan patlamada 8 kişi yaşamını yitirirken, 66 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaşanan saldırılar nedeniyle Türkiye genelinde büyük bir panik havası esmeye başladı. Emniyet yetkilileri ise vatandaşları sağduyuya ve sakin olmaya davet etti. 
 
RAHAT OLSUNLAR
İlimizde yaşanan terör olayları nedeniyle de önlemler arttırıldı. Yetkililer ilimiz için herhangi bir sıkıntının bulunmadığı ifade ederken “Her zamanki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rutin olarak denetimlerimiz ve soruşturmalarımız sürüyor. Ancak şu an için bizim ilimizde tedirgin olacak bir şey yok. Kimsenin korkmasını ya da evden çıkarken tedirgin olmasını gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değil. 
 
AMAÇLARI DA BU!
Şu an örgüt Türkiye`nin neresinde olursa olsun ‘Ben eylem yaparım` mesajı vermek istiyor. Asimetrik eylemler yapıyor. Ancak bizim ilimiz için tedirginlik yaratacak bir durum gözükmüyor. Gerekli tedbirlerimiz dün de vardı, bugün de var. Örgütün istediği zaten vatandaşları tedirgin etmek, huzursuz etmek. Vatandaşların sokağa çıkmamasını sağlamak. Bu kozu onlara vermememiz gerekiyor” sözleriyle halktan sakin olmasını ve hayatlarının akışını bozmamalarını istedi. 
porno hikayeleri