Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Benim için Gebze neyse, İzmit ve Darıca da aynıdır

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarının CHP’li, liyakat sahibi ve göreve layık kişiler olacağını, tek ölçütlerinin bu olduğunu açıkladı

Benim için Gebze neyse, İzmit ve Darıca da aynıdır
08 Eylül 2012 - 11:50
CHP İzmit İlçe Yönetimi’nin her hafta cuma günleri gerçekleştirdiği mahalle temsilcileri toplantısına İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, gecikmeli katıldı. Bu süre içinde Hukuk komisyonu üyeleri, katılımcılara 3..yargı paketinin icra iflas kanununda yapılan değişiklikler hakkında bilgi verdi.
 
Mahalle temsilcilerine hazırlanan seçmen listeleri dağıtılırken toplantıya yetişen Yalçın Kuşkan ve Selman Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Selman Yıldırım, temsilcilere verilen seçmen listeleriyle nasıl çalışılması gerektiğini anlatırken,  Kuşkan AKP gibi ‘Kılcal damar’ modeliyle çalışacaklarını söyledi. Kuşkan, bundan sonra kimsenin kimin aday olacağı yönünde değil, kazanmak için çalışması gerektiğini ifade ederek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağını belirtti.
 
ÜZÜM SALKIMI MODELİ
Seçmen listeleri çalışması yapanları tebrik eden ve her ilçede aynı çalışmanın yapılacağını aktaran İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “AKP milletvekilleri ve bakanı nasıl her seçimde şu kadar oy alacağız diyorsa, biz de bir tuşa basarak kaç oy alabileceğimizi tahmin edeceğiz. ‘Kılcal damar’ ya da ‘üzüm salkımı’ dediğimiz modelle bilimsel ve çağdaş bir çalışma gerçekleştireceğiz. Ülkemiz de, ilimiz de kötü yönetiliyor. AKP’nin biri bakan olmak üzere7 milletvekili, Büyükşehir ve 12 ilçesi var ama yönetemiyorlar. Bu çalışmalar kentimizi, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini kurtarma operasyonudur. Her ilçe bizim önemli ama lokomotif İzmit ilçe olacak” diye konuştu.
 
KAPRİS YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK
Henüz zaman olmasına rağmen adaylar üzerine de açıklamalar yapan Kuşkan, şu ifadelere yer verdi:
 
“- Şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Benim için Gebze neyse, İzmit ve Darıca da aynıdır. Kimin nerede aday olacağı benim hiç umurumda değil. Ben adayların sadece CHP’li olmasını önemsiyorum. Önce CHP’li olacak, liyakatla işini yapacak ve görevine layık olacak. Bizim için ölçüt budur. Bu belediye başkan adayları için de böyle olacak, il genel ve belediye meclis üyesi adayları için de. Kimin aday olacağıyla sakın ilgilenmeyin. CHP gövdesini ortaya çıkartacak, en fazla oyu alacak kişi önemli. Bu seçimlerde falanca olmadı diye kapris yapma lüksü yoktur. O işler bitti. Hepinizden rica ediyorum. Ali ya da Ayşe isimlere konsantre olmayın. Sadece CHP’ye ve kazanmaya konsantre olunuz. Bu nedenden kaynaklanacak bir kavgayı kimse beklemesin. CHP’nin kuruluş yıldönümü için 9 Eylül Pazar günü saat 10.00’da Valilik önünde Atatürk anıtına çelenk koyacağız. İnşallah önümüzdeki yıl kutlamalarımızı belediye binamızdaki salonlarda yapacağız”