Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'Gebze il olmaya hazır'

Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen, Gebze’nin il olma konusunda çevre ilçelerle birlikte altyapısının hazır olduğunu söyledi.

'Gebze il olmaya hazır'
05 Eylül 2012 - 10:36
  Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen, Gebze’nin il olma konusunda çevre ilçelerle birlikte altyapısının hazır olduğunu söyledi. Kocaeli milletvekilliğinden önce üç dönem İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ve Gebze bölgesini yakından tanıyan Sefa Sirmen, Gebze’nin il olmaya hazır bir kent haline geldiğini vurguladı. Mevcut iktidarın Gebze’nin il olmasına sıcak bakmadığını ileri süren Sirmen, “Bugün iktidar sıcak bakmıyor ama iktidar değiştiği vakit kaleme alınacak konulardan biri bu olacaktır. Gebze ve ilçeleri dahi il olmaya hazır’ şeklinde konuştu.
 
İLÇELERİ DE HAZIR 
Sefa Sirmen, CHP Kocaeli Milletvekilliği yaptığı 5 Şubat 2003 tarihinde dönemin diğer Kocaeli milletvekilleri Salih Gün ve İzzet Çetin ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na Gebze adıyla yeni bir il ve Gebze’ye bağlı 6 yeni ilçe kurulmasını içeren kanun teklifi sunmuş, kanun teklifi gündeme alınmamıştı.