Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İnan: "Ada halkı bizden memnun"

Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan, önümüzdeki sene içerisinde şirketi kapatıp, kulüp adı altında buraya hizmet edeceklerini açıkladı.

İnan: "Ada halkı bizden memnun"
11 Eylül 2012 - 10:07
 Bayramoğlu Sahil Mahallesi İmar İdare ve Bakım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan gazetemize Bayramoğlu’nun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Seçimi kazandıklarından itibaren Ada halkının yüzde 90’nını memnun ettiklerini belirten İnan ‘Şuan da Ada halkı bizden çok memnun. El ele verip burayı eski günlerine kavuşturacağız. Sorunları olanlar biz gelsinler. Oturup çayımızı içsinler. Burası hepimizin. Hergün burada beraberiz. Amacımız burayı kalkındırmak ve eskisinden daha iyi bir hale getirmek. Gerginliklere hiç ama hiç gerek yok. Şikayetleri olanlar buna bir son versin. Biz köstek değil, burayı marka haline getirmek için geceleri bile çalışıyoruz.
 
ŞÜKRÜ BAŞKANIN DESTEĞİ ÇOK BÜYÜK
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, artık burayla daha da fazla ilgileniyor. Marina projesi ile burası daha da harika hale gelecek. Başkanımza çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bize güveniyor, biz de ona çok güveniyoruz. Bayramoğlu’nu kalkındıracağımıza eminim
 
BİRÇOK ŞEY DEĞİŞECEK
Önümüzdeki sene şirketimizi kapatıp Bayramoğlu Yelken Kulübü altında birleşeceğiz. Aynı Kalamış Yelken Kulübü gibi olup, daha sağlıklı ve güvenilir bir hizmet vereceğiz. Yelken kulübümüz burada bir marka. Herşey eskisinden daha iyi olacak. Bir çok şey değişecek.
 
SU SPORLARINDA BAYRAMOĞLU MARKA OLACAK
2014 yılında yapılacak olan Dünya Pirat Yelken Yarışlarının Darıca Bayramoğlu'nda yapılması için Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile önümüzdeki günlerde girişimlerimiz olacak. Bayramoğlu’nu su sporlarında Türkiye’nin merkezi yapmak istiyoruz. Başkanımz bu konuda sonuna kadar bizimle  olacağını belirtti
 
FESTİVALLER OLACAK
Seneye çok ama çok değişik festivaller olacak. Bayramoğlu’nda bazı yerleri tatil yörelerine dönüştüreceğiz. Festivallerde ünlü isimleri getirip konserler düzenleyeceğiz. Bayramoğlu’nu yeniden canlandırmak için bir çok projemiz var. Herkes bize güvensin’ dedi.