Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nail Çiler gururlu!

GTO Ağustos ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Nail Çiler, Umem Projesinde Kocaeli'nin ilk sırada yer almasının kendilerini gururlandırdığını belirtirken, Metro konusunda da belediyelerin kendilerine destek olduğunu açıkladı.

Nail Çiler gururlu!
31 Ağustos 2012 - 11:25
 Gebze Ticaret Odası Ağustos ayı Meclis toplantısı önceki gün yapıldı. Meclis başkanı Halit Umran Nargül’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülürken, GTO başkanı nail çiler gündemle ilgili görüşlerini aktardı. Kısa olarak Metro konusuna değinen Başkan Çiler, İstanbul ve Kocaeli Büyükşehir belediyeleri ile görüşme yaptıklarını ve iki tarafında olumlu baktığını söyledi. Kocaeli büyükşehir’in Metro konusuna destek verdiğini ifade eden Çiler, gerekirse başbakan Erdoğan’a bu konuda rapor hazırlayıp dosya vereceklerini söyledi.
TOBB iş birliği ile gerçekleştirilen UMEM Beceri 10 projesiyle de ilgili görüşlerini aktaran Çiler, GTO üyeleri adına gururlu olduklarını belirterek ilimizin UMEM’de ilk sırada yer aldığını bildirdi. 10 il içerisinde Kocaeli’nin birinci olmasında Gebze bölgesinin etkisinin bulunduğunu söyleyen Çiler, bu yıl kursiyerlere verilen ücretin günlük 25 TL’ye çıkarıldığını söyledi. Kursiyer bulmada yaşanan sıkıntıların da çözülmeye başlandığını  dile getiren başkan Çiler, eğitim seminerlerinde de Türkiye’de ilk 3’de yer almak istediklerini, eylül ayı eğitimlerinin başlayacağını ve ücretsiz verileceğini sözlerine ekledi. 
türk porno