Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye'de bir ilki Pelikan başlattı!

Gebze ve Darıca Faaliyet gösteren Pelikan Etüt Merkezi’nin Kurucu Müdürü Gülay Körükmez, ‘Hızlı Öğrenme Tekniği’ adlı altında Singapur’dan getirdiği 3G ABACUS sistemini kamuoyuna tanıttı.

Türkiye'de bir ilki Pelikan başlattı!
11 Eylül 2012 - 10:21
 Gebze bölgesinde hızlı öğrenme teknikleri üzerine araştırma yapan Pelikan Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Gülay Körükmez, geçtiğimiz ay Singapur’a giderek Mental Aritmetik Sistemi’nin en güncel jenerasyonu olan 3G ABACUS’ü Gebze’ye getirdi. Sistem doğumdan yaşlılığa eğitim ve hayatın pek çok alanında Mental düşünceyi ve başarıyı sağlıyor. Ayrıca sistem ile eğitim gören çocuklar 4yaşında iki basamaklı sayıları, 6 yaşında ise 4 basamaklı sayıları çarpabilecek duruma geliyor. Formülü sadece çocuklar değil yetişkinler için de kullanılabiliyor.

3G ABACUS 81 İLE BAYİLİKLER VERECEĞİZ
Toplantıda konuşan Kurucu Müdür Körükmez, “Biz 77 kurum içinden seçilerek sistemi Türkiye’ye distribütörlüğünü aldık.  3G ABACUS’ün Türkiye’ye yayılabilmesi için 81 İle bayilikler vereceğiz. Pilot bölge olarak ise Gebze ‘yi seçtik. Aralık ayında seminerler düzenleyeceğiz ve özellikle Marmara bölgesin’den başlayacağız, bu seminerleri düzenleyecek kişileri yetiştiriyoruz. Ayrıca kursları bitirenlere sertifika veriyoruz ve bu sertifikalar uluslar arası geçerlilik sağlıyor” dedi.