Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca, Bahçeli'nin yanında!

MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, yaptığı açıklamalarla yine gündemi belirleyecek. Azeri gazetemize yaptığı açıklamada ‘AKP ve CHP’nin Darıca’daki önemli isimleri partimize katılacak’ dedi.

MHP Darıca, Bahçeli'nin yanında!
10 Eylül 2012 - 10:31
 MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri gazetemize konuştu. Genç başkan, seçim öncesi bir çok sürprizin yaşanacağını dile getirip, Darıca’da kaliteli bir ekiple seçime gireceklerini belirtti. Azeri ayrıca önceden olduğu gibi her zaman Devlet Bahçeli ile beraber olduklarını söyledi.
 
BİZ BİR BÜTÜNÜZ
Başkan Azeri yaptığı açıklamada ‘MHP'nin kuruluş felsefesi olan devletimizin bölünmez bütünlüğü Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğini esas alan gayemiz, içinde bulunduğumuz Türkiye şartlarında her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğu bir durumla karşı karşıyayız. Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğünü hedef alan, içeriden ve dışarıdan destek bulan bölücü vatan hainleri her gün vatan evlatlarımızı şehit ederken bunların yanı sıra mübarek günlerde bile çoluk çocuk masum insanlarımızın kanına girmekten tereddüt etmemektedirler. Bu vahşi saldırılar Türk Milleti'nin engin tecrübesinde var olan sağduyusunda yok olmaya mahkum olacaktır. Bu olayların müsebbiplerine taviz verenler, onları şımartanlar, hak arama bahanesi ile Türk Milleti'nin evlatlarının hakkını gasp edenler tarih sahnesinde lekelenmiş vaziyette kalmaya devam edecekler, milletimizin bedduası hem bu dünyada hem de ahrette onları affetmeyecektir.
 
DEVLET BAHÇELİ’NİN YANINDAYIZ
MHP’nin 10’uncu Olağan Büyük Kurultayı’nda genel başkanlığa aday olan isimleri önemsemiyoruz. Biz Devlet Bahçeli ile bu yolda yürüyoruz. ‘4 Kasım 2012 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi büyük kurultayında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dürüst ilkeli ve bilge lider Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin yanında olacağız. Destek ve duamızın sonuna kadar onunla beraber olduğunu bilinmesini isteriz.  Büyük kurultayımızla birlikte MHP'nin iktidara yürüyüşünün ayak seslerini millet olarak göstereceğiz. Şunu herkes iyi bilsin ki MHP yetişmiş kadrosuyla, bilgi ve birikim ve tecrübesi ile yerelde ve genelde milletimizin idaresine her zaman hazırdır. Bizler genel başkanımız Devlet Bahçeli’yi daima örnek almış kişiler olarak daima genel başkanımızın yanında olacağız
 
ŞUAN 4 ADAYIMIZ VAR
Şuana kadar bize başvurmuş 4 güçlü aday var. Hepsi de birbirinden değerli insanlar. Darıcalılar, bu isimleri görünce bize daha da çok güvenecek. Samimi aday adaylarımız ile birlikte bölünmez ülke çerçevesinde düşünen herkes aday adayı olabilecek. Biz ayrım gayrım yapmayız. Amacımız hizmetse kapımız herkese açık olmalı. 
 
ADAY ADAYLARIMIZ İÇİN 
ANKET YAPILACAK
Aday adayları belirlendikten sonra Darıca halkına bu isimleri soracağız. Sokak sokak gezip bu isimlerle ilgili anket yapacağız. Kamuoyunun tercihi bizim için çok önemli.  Ama şuana kadar başvurmuş olan 4 aday adayı bizim için öncelikli olacak. Darıca halkı, yaptığımız detaylı anket sonunda kimi seçerse adayını büyük ihtimal kendi belirlemiş olacak. 
 
SEÇİMİ ALACAĞIZ
Seçimi almak için vargücümüzle çalışacağız. Ocak ayında ciddi bir anlamda hareketlilik olacak. Adayımız kesinlikle üniversite mezunu olacak. Yöneticiliği iyi bilip, bizi iyi temsil edecek.
 
KESİNLİKLE ADAY DEĞİLİM
Darıca’da aday olacağım gibi spekülasyonlar var. Şunu herkes bilmeli ki ben aday değilim. Ben ülkücüleri bir araya getirmek için ilçe başkanı oldum. Amacım bu partinin Darıca’daki birliğini ve bütünlüğünü sağlamak. Şunu bir kez daha belirtmeliyim ki, aday olma gibi hiçbir düşüncem yok.
 
CHP, BDP GİBİ 
SÜREKLİ DEVLETİ BOYKOT EDİYOR
CHP’nin çoğu kurmayı aynı BDP gibi çalışıyor. Örneğin 30 Ağustos resepsiyonunda dahi CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali yoktu. Orada bütün siyasi parti temsilciler, stklar varken, bir tek CHP ve BDP temsilcileri yoktu. Bu nedir? Devleti boykot etmektir. CHP’liler bazı gerçekleri artık görmeli. Halk CHP ile BDP’yi aynı safta görüyor. Buna birilerinin son vermesi lazım. CHP’nin belediye meclis üyeleri AKP ile ittifak halinde, bazı partililer ise özel günlerde BDP ile ittifak halinde.  Bazı meclis üyeleri AKP’nin meclis üyeleri ile ortaklaşa iş yapıyor.
 
BÜTÜN YETKİLER TEŞKİLATTA
Adayımızı belirleme konusunda genel merkezimiz bizlere tam yetki verdi. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bu konuda tüm teşkilatlarına güveniyor. Samimi ve kaliteli bir aday bulup yolumuzu çizeceğiz. Hedefimiz belediyeyi almak. Meclis üyelerimizle beraber Darıca’yı mükemmel bir şekilde yöneteceğiz. 
 
AKP VE CHP’NİN ÖNEMLİ İSİMLERİ BİZİMLE OLACAK
AKP ve CHP’nin Darıca’daki çok önemli isimleri, partimize geçmek için gün sayıyor. Bu isimlerin arasında yönetici olan da var, meclis üyesi olan da. Ocak ayında toplu bir rozet takma törenimiz olacak. Şunu herkes bilmeli ki MHP, herkesin her milliyetçinin ve vatanseverin partisi. 
MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri gazetemize konuştu. Genç başkan, seçim öncesi bir çok sürprizin yaşanacağını dile getirip, Darıca’da kaliteli bir ekiple seçime gireceklerini belirtti. Azeri ayrıca önceden olduğu gibi her zaman Devlet Bahçeli ile beraber olduklarını söyledi.
  
DARICA’DAKİ MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZ HAZIR
Göreve geldiğimizden beri verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Sırasöğütler, Bağlarbaşı, Kazım Karabekir, Fevzi Çakmak, Nenehatun Mahalle teşkilatlarımız sürekli açık. Osmangazi mahalle teşkilatımız ile Bayramoğlu mahalle teşkilatımız ise açılmaya hazır durumda. Bayramoğlu mahalle başkanılığını da eski bir BBP’li bayan kardeşimiz yapacak. Teşkilatlarımız sürekli açık kalacak. Bütçemiz doğrultusunda bu kadarını yapabildik. Bazı partiler gibi liderlerin resmi asılıp, kapısı aylardır kilitli bir mahalle teşkilatı değil bizim teşkilatlarımız. Gücümüzü herkes biliyor’diyerek partisinin seçime hazır olduğunu belirtti.