Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çocuklara örnek olsun!

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, dernek binasında toplanan pet şişe ve kapaklar, Geri Dönüşüm firmalarına satılarak gelir elde etti.

Çocuklara örnek olsun!
31 Ağustos 2012 - 11:56
 Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, dernek binasında toplanan pet şişe ve kapaklar, Geri Dönüşüm firmalarına satılarak gelir elde etti. Bu gelir, ilçemizde bulunan yaşlı ve hasta hemşehrilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kullanılmak üzere teslim alındı. Namık Kemal İlk Öğretim Okulu öğrencilerinden Bora, Buğra ve Berkay Çomak kardeşler ile Muhammed Yıldırım, bununla da yetinmeyip, Dernek Binasında bu şişe ve kapakların tasnif edilmesi hususunda bedensel olarak da destek vererek, diğer öğrencilere örnek oldular.
Pet şişe ve kapak toplama çalışmalarına ara vermeden devam edeeklerini belirten dernek başkanı Kudret Sekban " Topladıklarımız, belli bir miktara ulaştığında geri dönüşüm firmalarına peyderpey iletilecektir. O nedenle her hangi bir ortamda her hangi bir şekilde içeriği tüketilen şişe ve kapaklarının çöpe atılmaması, Kaplan c. Yağhaneciler Sok. daki dernek binamız bünyesinde (Tel: 0262 745 68 86) depolanması, bir şekilde ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine ışık olacaktır" dedi
cepten porno