Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"CHP'liler, partimize gelsin!"

MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, hem AKP’ye, hem CHP’ye çattı: “AKP’nin yapmış olduğu hatayı, CHP yarı yolda alarak görev üstlendi” dedi. Vatansever CHP’lileri de partisinde siyaset yapmaya davet etti.

"CHP'liler, partimize gelsin!"
27 Ağustos 2012 - 11:12
 MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, gazetemize ilginç açıklamalarda bulundu. Vatansever CHP’lileri de partisinde siyaset yapmaya davet eden Azeri, terörü bitirecek tek partininde MHP olduğunu yineledi.
 
ÜLKÜCÜLER KAVGA DEĞİL, ÇÖZÜM PEŞİNDE
MHP’nin genç başkanı Erkan Azeri, en az şehidin MHP’nin koalisyon hükümetinde olduğu zaman verildiğine dikkat çekti. ANAP döneminde 2000, DYP-SHP döneminde 6300, RP döneminde 3200, AKP döneminde ise 2300 şehidin olduğunu söyleyen Azeri, DSP-MHP-ANAP döneminde ise sadece 269 şehit verildiği belirtti. Terörü biterecek tek partinin MHP olduğunu söyleyen Azeri “Ülkücüler kavga değil, çözüm peşinde. Askerler, polisler ve adli merciler bu sorunu çözecek. Bizler de daima onların yanındayız. Bin yıldır birlikte yaşadığımız bir toplumun bizden ayrılmış gibi bir düşüncemiz hiç olmadı, olamaz da. Oyunlara gelmeyelim. AKP bu olayı tek başına çözemez. Terör konusunda herkes birlik olmalı. 
 
VATANSEVER CHP’LİLER, GELİN PARTİMİZE KATILIN!
Başkan Azeri, terör konusuna değindikten sonra “Vatansever CHP’lileri, MHP’ye davet etti. Azeri “CHP de yapılan operasyon sonucu ‘’pkk sempatisi yüksek’’kişi veya kişiler bugün partinin çok önemli noktalarındalar. Örneğin Sezgin Tanrıkulu. 17 PKKlının resmi avukatlığını yapmış, PKK nın haklı gerekçeleri olduğunu iddia etmiş ve müvekkili olan teröristleri savunmuştu. Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise “Devlet Dersim’de soykırım yaptı. Atatürk’ün bundan haberi vardı” dedi.  Şimdi bu PKK lı teröristi savunan kişiler halen daha Atatürk’ün kurduğu Partide Genel Başkan yardımcılığını, milletvekilliğini yapıyorsa bunun kararını CHP li vatanseverler versin.  Ben bütün vatansever CHP’lileri bu yanlışları görmeye ve partimizde siyaset yapmaya davet ediyorum”
 
TÜRKÇE, MİLLETİN BİRLİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜDÜR!
Anadilin öğretilmesi konusunda CHP lideri Kılıçdaroğlu, Anadil yasağının kaldırılmasıyla ilgili ilk teklifi verdi. "Herkesin kendi anadilini öğrenmesi bir insanlık hakkıdır. OnTemel hak ve özgürlükleri genişletmek, bizim temel  hedeflerimizden birisidir” dedi. Peki CHP'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkçe ile ilgili ne demişti? "Zengin sözlüğümüzün toplandığı gün, milli varlığımız en kuvvetli bir dal kazanacaktır. Bizim milliyetçiliğimizin  esası dil birliğinin korunmasıyla mümkün olacaktır" Ulu önderimiz bu konudaki hassasiyetini söylerken, neden CHP Lideri Kılçdaroğlu böyle birşey yaptı? Şu bilinmelidir ki milletin birliği ve bütünlüğü dil birliği ile sağlanır. Bu dilde sadece Türkçe'dir.