Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hedefi Dünya Şampiyonluğu

Dağ Koşusu Dünya Şampiyonluğu elemelerinde Bursa’da şampiyon olan Darıcalı atlet Adem Karagöz, bugünn İtalya’da Dünya Dağ Koşusu Şampiyonu olmak piste çıkacak. Adem’e güven tam.

Hedefi Dünya Şampiyonluğu
03 Eylül 2012 - 11:13
Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Adem Karagöz 11 Ağustos 2012 tarihinde Bursa Uludağ'da yapılan Dağ Koşusu Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde şampiyon olarak İtalya’da yarışmaya hak kazanmıştı. İtalya’da yapılacak olan 28. Dünya Dağ Koşusu'nda ülkemizi temsil edecek olan Adem’e atletizm camiasının güveni tam. Darıca Belediyesi’nin eski atlet ve milli takım antrenörü olan başkanı Şükrü Karabacak, Adem’in İtalya’dan madalya ile döneceğine inancının tam olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz sezon kurulan ve kısa sürede adından sıkça söz ettiren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, yeni sezonda daha ciddi başarılar hedefliyor. Türkiye Kros Ligi’nde derece yapmayı amaçlayan başarılı kulübümüz, bir çok sporcusu ile de Türkiye’ de ses getirecek dereceler yapmak istiyor. Yarın İtalya’da yapılacak şampiyonadan madalya ile dönerek, yeni sezonu mutlu açmak isteyen Darıca’da Adem’e destek tam. Kulüp olarak başarı hedefleyen Darıca’da, ay sonunda yapılacak olan 2. Darıca Yarı Maratonu heyecanı yaşanmaya başlandı.
 
KARABACAK’I TEMSİL EDİYORLAR
Atletizm Dünyası’nda önemli bir yere sahip olan eski Milli Sporcu ve Milli Takımlar Antrenörü Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ismi Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübünün kısa sürede ismini duyurmasında büyük etken oldu. Kulüp Başkanı ve Karabacak’ın danışmanı Sadık Albayrak, kısa sürede elde ettikleri önemli başarılardan söz ederken, “Biz kendimizi atletizm sporuna yeni dahil olmuş, var olmaya çalışan bir kulüp olarak görmüyoruz. Aksine, bu spor dalında büyük başarılar elde etmiş ve camialar da önemli bir ağırlığı olan Şükrü Karabacak gibi önemli bir spor adamını temsil ediyoruz. Bunun bilinci ile çalışıyoruz ve hedefimiz, imkanlara ve rakiplerimizin güçlerine takılmadan, en üst noktada başarı sağlamaktır” dedi. Albayrak yarın yapılacak olan Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasında sporcuları Adem Karagöz’ün başarılı olacağını belirterek, sporcularına başarı diledi.
türk porno indir