Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı gazimize duygusal ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıcalı gazi er Celal Çakmak’ı ziyaret etti

Darıcalı gazimize duygusal ziyaret
31 Ağustos 2012 - 11:44
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıcalı gazi er Celal Çakmak’ı ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Hakkâri Yüksekova’daki karakol baskınında yaralanan gazi er Çakmak ile ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Gazi er Çakmak’ın çatışma anlarını anlattığı ziyarette duygusal anlar yaşandı.
 
YÜKSEKOVA’DA YARALANMIŞTI
Darıcalı er Celal Çakmak, geçtiğimiz haziran ayında 9 şehit verdiğimiz Hakkâri Yüksekova’daki karakol baskınında yaralanmış, hastanedeki tedavisinin ardından evinde dinlenmeye çekilmişti. Başkan Karaosmanoğlu, Darıca Piri Reis Mahallesi Karanfil Sokak’taki evinde gazi er ile ailesine konuk oldu. Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık eşlik etti.
 
DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Ayağına ve kalçasına saplanan şarapnel parçalarıyla yaralanan gazi er Celal Çakmak, Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, çarpışma anında yaşananları ve şehit olan arkadaşlarını anlatırken de çok duygulandı. Silah arkadaşlarıyla birlikte kahramanca çarpıştıklarını anlatan Çakmak, kendisinin yaralandığı çatışmayı anlatırken, o anları tekrar yaşadı.
 
ŞEHİTLİK, GAZİLİK MADALYADIR
Gazi er Çakmak’ın anlattıklarından çok duygulanan Başkanlar Karaosmanoğlu ile Karabacak, tüm şehitlerimizi rahmetle andıklarını söyledi, acılı ailelerine sabırlar diledi. Şahit ailesi, gazi ailesi olmanın bir madalya olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Vatan savunmasında gazi olan çocuklarımız bizim çocuklarımızdır. Onlar bizim gözbebeğimizdir’’ dedi.
 
HİÇ YALNIZ BIRAKMADILAR
Gazi er Celal Çakmak’a her konuda yardımcı olacaklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, babası Tahsin Çakmak ve annesi Şengül Çakmak’a da geçmiş olsun dileklerini iletti. Çakmak ailesi, ilk günden itibaren kendilerini yalnız bırakmayan Başkanlar Karaosmanoğlu ile Karabacak’a teşekkür etti. 
porno seyret