Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sizlere minnettarız!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıldönümü, Darıca'da da törenlerle kutlandı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunumunun ardından protokol kutlamaları kabul etti.

Sizlere minnettarız!
31 Ağustos 2012 - 12:01
 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıldönümü, ülke genelinde olduğu gibi Darıca'da da törenle kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günükutlamaları sebebiyle Darıca'da Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Kutlama programının ilk adresi Darıca Cumhuriyet Meydan’ıydı. Çelenk sunmatörenine Darıca Kaymakam vekili A.Selim Parlar, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Kışla Kom Vek.P.Üst., Öner Aksu, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
KAYMAKAMLIK MAKAMINA GEÇİLDİ
Meydanda ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Protokol sırasına göre çelenk sunma töreninin ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile tören son buldu. Protokol üyeleri çelenk sunma töreninin ardından Darıca Kaymakamlığı’nda yapılan kabul törenine geçti. Darıca Kaymakamlığı’nda yapılan programda katılan protokol üyeleri ilk olarak bayramlaşan Darıca Kaymakamvekili A. Selim Parlar, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Kaymakam Parlar, “4 yıl süren birinci dünya savaşının ardından Türkiye işgal edilmişti. Bu güzel vatanı paylaşmak isteyen emperyalist devletlere karşı Türk milleti kurtuluş savaşı başlattı. Tarih boyunca hür yaşayan Türk milleti emperyalist devletlere karşı sessiz kalmadı. Ya istiklal ya ölüm şiarı kabul edildi. Mustafa Kemal Atatürk etrafında millet olarak kenetlendik. İşgalci kuvvetlere karşı Türk milletinin gücü gösterildi. 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta son ve Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği savaşın ardından Türk milleti zafere kavuştu. 30 Ağustos tarihini bu nedenle Zafer Bayramı olarak kutluyoruz. Geleceğe daha bir güvenle baktığımız bugünlerde millet olarak ne büyük zaferler kazandığımızın bilincinde olmalıyız. 
Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.
mobil porno