Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Uysal, dünya evine giriyor

Darıca’nın sevilen isimlerinden ve gazetemiz köşe yazarlarından Ahmet Uysal yarın (1 Eylül 2012 Cumartesi) günü Gebze’nin tanınmış ailelerinden Hasan Çınar’ın kızı Gülten Çınar ile evleniyor.

Uysal, dünya evine giriyor
31 Ağustos 2012 - 13:51

Darıca’nın sevilen isimlerinden ve gazetemiz  köşe yazarlarından Ahmet Uysal yarın (1 Eylül 2012 Cumartesi) günü Gebze’nin tanınmış ailelerinden Hasan Çınar’ın kızı Gülten Çınar ile evleniyor.

Yaşar Uysal ve Binnaz Uysal çiftinin oğulları Ahmet Uysal ile Hasan Çınar ve Nurcan Çınar çiftinin güzel kızları Gülten Çınar Darıca Sahilinde yapılacak muhteşem düğün töreniyle dünya evine girecekler.

DARICA SAHİLİNDE BİR İLK
Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasının yapıldığı alanda yapılacak olan düğün töreni Darıca sahilinde yapılan ilk düğün töreni olacak.Haziran ayı boyunca yüz binlerce kişiyi ağırlayan Darıca Amfi Tiyatrosu bu sefer bir düğüne ev sahipliği yapacak.

EVLENME TEKLİFİ ETTTİĞİ YERDE EVLENİYOR
6.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali çerçevesinde Ardahanlılar gecesinde binlerce kişinin önünde sürpriz bir evlenme teklifi yapan Ahmet Uysal evlenme teklifi yaptığı yerde yine bir ilke imza atarak dünya evine giriyor.

TÜM SEVENLERİMİZİ BEKLİYORUZ
Düğün törenleri hakkında kısa bir açıklama yapan genç çift “ Düğün törenimize bizleri tanıyan ve seven herkesi bekliyoruz. Dostlarımızın bu mutlu günümüzde bizleri onurlandırmalarını istiyoruz” dediler.

 

 

porno hd