Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Seymen'de yeni dönem heyecanı

Kuruma yeni katılan personelin tanıtımı ile başlayan program okul idarecilerinin bölümleri ile ilgili genel açıklamaları öğretmen ön görüleri ile devam etti.

Seymen'de yeni dönem heyecanı
28 Ağustos 2012 - 12:08
Yeni dönemde yeni yaklaşımlar eğitimin geleceğine ilişkin perspektifleri içeren seminer sunumuyla tüm okul personeli bilgilendirildi.24.08.2012 tarihinde İzmit ve Darıca Yerleşkesi idareci ve öğretmenleri ortak çalıştay gerçekleştirerek özellikle bu yılın 30. Yıl olması sebebiyle önermeler değerlendirilip projeler bazında neler yapılacağı kararlaştırıldı.
Okul kurucu temsilcisi Hamiyet SATI; “ Özel Seymen Eğitim Kurumları her yıl artan başarı grafiği, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri, yetiştirdiği nitelikli öğrenci kuşağı, velileri ve çalışanlarıyla okul ortamını aile ortamına dönüştürdüğü yapılanmayı onur ve gururla 30.yılına ulaştırmanın kıvancını yaşamaktadır. Bu yıl ve gelecek yıllarımızda daha da başarılı olmanın sorumluluğuyla hareket ederek nice 30.yıllara ulaşma arzusundayız. Yeni Öğretim yılında İdareci ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.
 
ÖZEL SEYMENDE DERSLER BAŞLADI
Genel Müdür Murat KAYA; “ Bu yıl yoğun talep karşısında halkımızın ilgisi ve sevgisiyle kontejanlarımız %100 doluluk oranına ulaşmıştır.27.08.2012/ 14.09.2012 tarihleri arasında yoğunlaştırılmış etüt programı ile tüm sınıflarda öğrencilerimize hizmet sunmaktayız.
Başarılı bir yılın ardından kadromuza yeni katılan arkadaşlarımızla yeni başarılara ulaşacağımıza inancımız tamdır.30 Yıldır Kocaeli ilinde ve Türkiye çapında birçok başarılara imza atan kurumumuz örnek başarılarını devam ettirecektir.”Dedi
türkçe amatör porno