Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Askerlerimizi uğurladık!

Darıcalı hemşehrilerinin acı ve tatlı günlerinde yanlarında olan başkan Karabacak, yeni askerleri de yalnız bırakmıyor. Karabacak önceki gün 3 yeni askerin eğlencesine katılarak onlara moral oldu.

Askerlerimizi uğurladık!
29 Ağustos 2012 - 12:06
 Türkiye bir yandan terör belasıyla uğraşıp, şehit düşen Mehmetçiklerimize üzülürken, bir yandan da yeni asker sevkleri sürüyor. Terörün acı yüzünü gösterdiği şu günlerde yeni askerlerimiz birliklerine teslim oluyorlar. 92/3 tertipler ramazan bayramının ardından acemi birliklerine teslim olmaya başladılar. Tüm yurtta olduğu gibi bölgemizde de asker sevkleri sürerken, Darıca’da önceki akşam 3 askerimizi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak uğurladı. Darıcalıları düğün, cenaze gibi acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Karabacak, önceki akşam 3 gencimizi de asker eğlencelerinde yalnız bırakmayarak moral verdi.
 
ASKER EĞLENCESİNE KATILDILAR
Darıca Osmangazi mahallesinde yaşayan Özgür Kavran, Şahin Şagar ve Bülent Beşiroğlu, acemi birliklerine teslim olmadan önce gelenek üzere asker eğlencelerini bir arada gerçekleştirdiler. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti ilçe yöneticileri ve Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş’da gençleri yalnız bırakmayarak onlara moral verdi.
 
ASKERLERE MORAL OLDU
Konuşmasında askerliğin önemine vurgu yapan Başkan Karabacak, terör konusuna değinerek, hainlerin saldırılarının ülkemizde ki birlik ve beraberliği bozamayacağını, terör örgütünün hain emellerine ulaşamayacağını belirtti. Gençlere vatani görevlerinde başarı dileyen başkan Karabacak, ailelere de moral verdi. Askerlerle beraber oyun da oynayan başkan Karabacak’ın desteği gençlerin de yüzlerini güldürdü.
sex forum