Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Asia Gold Center, açılışı bekliyor

Anadolu yakasının en büyük kuyumcu çarşısı açılışa hazırlanıyor

Asia Gold Center, açılışı bekliyor
08 Ağustos 2012 - 10:54
 Asi gurup tarafından Çayırova ilçesi, Şekerpınar ‘da yalpan ve İstanbul  dahil Anadolu yakasının en büyük kuyumcular çarşısı olan Asia Gold Center  binasının yapımı tamamlandı. Binanın iç dizayn çalışmaları sürerken, açılışın onbirinci ayda yapılacağı açıklandı. Sahipliğini  işadamları  Sadi Yalçın, Mustafa Barkodat ve Zeki Yusufoğlu’nun sahip olduğu alışveriş merkezi, Tem yolu ve E-5’i birbirine bağlayan  yerde, Şekerpınar TOKi konutları yanında  12.500 metrekare alan üzerine 1 zemin olmak üzere 3 kat olarak üzeride inşa edildi. AVM’de,  44 kuyumcu dükkanı, teknoloji ve gros market, restoran, yiyecek ve giyim mağazaları bulunuyor.
15 milyon dolara mal olduğu ifade edilen Asia Gold Center, Anadolu yakasında 44 kuyumcunun toptan ve perekende satış yapacağı en büyük kuyumcular merkezi olarak kabul ediliyor. Yetkililer,  Şekerpınar da bankacılık üssünden sonra, Kuyumculuk üssü olacağını söylüyor.
AVM’nin satış ve kiralama işlemlerini ise, Realty  WORLD emlak danışmanlık firması üstlenmiş durumda. Firma yetkilisi Deniz Akgül yaptığı açıklamada, “Satış ve kiralama işlemlerimiz devam ediyor.  Yoğun bir talep var. Çok sayıda satış zaten yapıldı. Kalan yerler için talepleri toplayıp değerlendirmeye tabi tutacağız. Bir taraftan da açılış için hazırlıkları sürdürüyoruz. Bina içinde dizayn ve çevre düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Ancak, bina bitti” dedi.