Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ağacın suçu ne?

Darıca’da bir kişinin, belediyenin kaldırım kenarına diktiği ağacı kırması güvenlik kamerasına yansıdı. Gece karanlığında yaklaşık 10 dakika uğraştıktan sonra ağacı kıran şahıs, kayıplara karıştı

Ağacın suçu ne?
06 Kasım 2012 - 15:00
 Darıca Belediyesi`nin kent estetiğini güzelleştirmek için İstasyon Mahallesi'ndeki caddelere diktiği ağaçlardan biri kırıldı. Olay gece yarısı saat 2 sıralarında meydana geldi. Olay yerine gelen bir şahıs önce çevreyi kontrol etti. Daha sonra ağacı gövdesinden sallamaya başladı. Bu girişiminden vazgeçen şahıs, ardından ağaca tırmanmaya çalıştı. Arada telefonla da konuşan şahıs kısa bir süre için olay yerinden uzaklaştı. 
 
AĞACI KIRMAK İÇİN 10 DAKİKA UĞRAŞTI 
Sonrasında tekrar gelen şahıs, ağacı gövdesinden kestikten sonra iterek kırdı. Henüz kimliği belirlemeyen şahıs, olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra, olay yerinden geçen iki kişi ise, ağacın dükkana zarar verip vermediğini kontrol etti. Tüm bu yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Cadde üzerinde bulanan esnaflar ise ağacı kimin neden kırdığını bilmediklerini belirterek, "Güvenlik kameralarını izledik ve olay anını gördük. 10 dakika boyunca uğraş verip bu ağacı kıran bir şahıs var. Biz bu şahsın en kısa zamanda bulunmasını istiyoruz." dedi.