Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karadeniz-Hazar'da Darıca fırtınası esti

Erzurum’da yapılan Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Turnuvası’nda Darıca Eğitim Spor Kulübü fırtınası esti.

Karadeniz-Hazar'da Darıca fırtınası esti
29 Ağustos 2017 - 10:31
 
Türkiye Karate Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası 24 Ağustos’ta Erzurum'da başladı. Yenişehir Buz Pateni Pisti'nde düzenlenen turnuvada 10 ülkeden yaklaşık 1000 sporcu mücadele etti. 4 gün süren turnuvada Darıca Eğitim ve Spor Kulübü’nden 4 sporcumuz Milli Takım adına mücadele etti.
DARICA’NIN MİLLİ GURURLARI
Yıldız Milli takımda yer alan Darıcalı Milli Karatecilerimiz Yiğit Oruçoğlu, Mustafa Oğuz Şahin ve Kadir Efe Egemen Erkekler Takım katada birbirinden zorlu rakiplerini geride bırakarak adlarını finale yazdırdılar. Final müsabakasında da Ülkemizi başarıyla temsil eden sporcularımız Altın Madalya kazanarak Darıca’nın gururu oldular. Büyük Bayanlar Takım katada ise bir başka Milli Sporcumuz Meryem Mazlum mücadele etti. Mazlum da Üçüncü olarak Bronz madalyanın sahibi oldu. Teknik Direktör Adnan Şamdan’ın yokluğunda Antrenör Ahmet Akçay gözetiminde müsabakalara çıkan sporcularımız Darıca’yı en şekilde temsil etmenin onurunu yaşadılar.
DARICA MARKA OLDU
Turnuva sonrası değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Adnan Şamdan, 2017 yılı başında Darıca’yı Karatede marka yolunda attıkları adımların meyvelerini verdiğini söyledi. Darıca’yı Ulusal ve Uluslararası arenada her turnuvada başarıyla temsil ettiklerini dile getiren Şamdan, elde edilen başarılarında bu durumun göstergesi olduğunu söyledi. Şamdan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp başkanı Mustafa Öztürk’ün verdikleri desteklerle başarıda büyük pay sahibi olduğunun altını çizdi. Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk de Darıca’nın futboldan, atletizm ve Karate’ye kadar Sporla marka olduğunun  çizerek Milli Takım adına mücadele eden Sporcularımızı elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti.