Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GEBZE CENTER AVM'DE BAYRAM VAR

Ziyaretçilerinin sadece alışveriş keyfini değil yaşamını da renklendiren Gebze Center AVM, düzenleyeceği Bayram Şenliği ile bayrama renk katarken, yaz tatilinin başlaması şerefine organize ettiği, dört gün sürecek büyük karnaval ve lisanslı çocuk etkinlikleriyle minikleri mutlu edecek. Babalar Günü’ne özel Ali Gültiken ve Fatih Doğan ile futbol söyleşisi düzenleyen Gebze Center, Haziran ayında ayrıca İlyas Yalçıntaş konserine de ev sahipliği yapacak.

GEBZE CENTER AVM'DE BAYRAM VAR
03 Haziran 2019 - 17:54

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, Ramazan Bayramı’na özel düzenlediği birbirinden renkli etkinliklerle bayramın coşkusunu daha da artırıyor. Gebze Center AVM, unutulmaz bir Bayram Şenliği ile her yaştan ziyaretçiye aileleriyle vakit geçirebilecekleri eğlence vaat ediyor.
Gebze Center AVM Bayram Şenliği; birbirinden özel yarışmalar, mini club, danslar, oyunlar, maskot, kostümlü animatör, sosis balon, yüz boyama ve canlı müzik gibi sayısız sürprize ev sahipliği yapacak.
Haziran ayında yaz tatiline çıkan öğrencileri de unutmayan merkez,Kaşık Kukla, Şeker, Saksı boyama ve çiçek dikme, Kuş kafesi boyama ve Kumlu Boyama Çocuk Atölyesi düzenleyecek.
Yaz tatilinin başlaması şerefine dört gün sürecek büyük karnavalda her gün farklı atölyeler, okçuluk, Xbox oyun alanları ve eğlenceli aktiviteler olacak. Sevilen çizgi dizi kahramanları Rafadan Tayfa ve Hapşuu da özel gösterileri ile çocuklarla buluşacak.
Karneni Getir Hediyeyi Kap Kampanyası’nda ise karnesini getiren ilk 100 öğrenci Penguen Kitap Evi’nden hediye çeki kazanacak.
Haziran ayının bir diğer önemli etkinliği Babalar Günü’ne özel Ali Gültiken ve Fatih Doğan ile futbol söyleşisi düzenleyen Gebze Center, Babalar Günü’nü sürpriz hediyeli penaltı turnuvası ile taçlandıracak.
Besteci, şarkıcı ve şarkı sözü yazarı İlyas Yalçıntaş da mini konser ve imza günü ile Haziran ayında Gebze Center AVM’nin konuğu olacak.
Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.