Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sekiz aylık evli kadın kendini astı

Darıca'da sekiz ay önce evlendiği öğrenilen, 32 yaşındaki Sevda G. isimli kadın, bornoz kuşağıyla kendini asarak intihar etti.

Sekiz aylık evli kadın kendini astı
30 Kasım 2015 - 09:33

Dün gece saat 21.00 sularında Darıca Nenehatun Mahallesi, Gıpta Sokak, No: 10 adresindeki evine giden kaynakçı ustası Kemal G., bir kaç defa zile basmasına rağmen kapı açılmayınca çilingir marifetiyle içeriye  girdi.  

Talihsiz koca, tüm odaları dolaştıktan sonra banyoya da bakmak için içeri girince korkunç manzarayla karşılaştı.  Banyoda  çamaşır kurutmalığı olarak da kullanılan doğalgaz tesisatına bornoz kuşağıyla kendisini asan eşi Sevda G.’in cansız bedeniyle karşılaşan Kemal G., olayın şokunu üzerinden atmasının ardından polise verdiği ifadesinde eşinin epilepsi hastası olduğunu belirttiği ifade edildi.

İntihar eden Sevda G.’in, eşine ve babasına hitaben bir de mektup bıraktığı ve yazdığı notta hayatına son vermesi nedeniyle, babası ile eşinin kendisini affetmesini ve köyü olan Sivas ‘ın Yıldızeli ilçesi’nde gömülmek istediğini ifade ettiği öğrenildi.

İntihar eden Sevda G.’in cansız bedeni daha sonra evinden alınarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, konuyla ilgili çok yönlü araştırmasına devam ediyor.