Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Necmettin Erbakan, Darıca'da anıldı

Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanlığı, Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde ‘’Erbakan’ı Anma ve Anlama’’ programı düzenledi.

Necmettin Erbakan, Darıca'da anıldı
12 Mart 2018 - 08:37
 
Program Saygı Duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması, Kuranı Kerim Tilaveti ve Erbakan için okunan hatim duasıyla başladı. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya programda birer açılış konuşması yaptı. Erbakan için hazırlanmış etkili bir sinevizyon anlatımının ardından Kocaeli Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik konuşmasını yaptı.Kısa bir konuşma gerçekleştiren Çelik,Erbakan’ın toplumun her kesiminden insanın kendisini bulduğu bir lider olduğunu belirtip, “Bugün mezarından ayağa kalksa, bu pazar seçim olsa yüzde 70­80 ile seçilip ülkeyi yönetebilecek bir liderdir. Allah’ın izniyle eninde sonunda fikirleri hayata geçecek ve dünyanın kurtuluşuna vesile olacaktır” diye konuştu. Düzenlenen programın ev sahipliğini Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya yaparken Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Kadir Işık, Kocaeli CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Taş, Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Temur, Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, Kazım Karabekir Mhalla Muhtarı Halil Toprak, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri davetliler arasında yer alan isimler oldu. Programın konuşmacı olarak çağrılan davetlileri ise Milli Gazete ve TV5 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ve Eski Van Milletvekili Fettullah Erbaş oldu. 
 
ZAFER İNANANLARINDIR VE YAKINDIR 
Programın açılış konuşmasını yapan Darıca Saadet partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya şunları söyledi. ‘’Bugün burada, ömrünü siyonist ve küresel emperyalizmle mücadeleyle geçiren, ’Her bahar bir çiçekle başlar’ diyen, dava adamı Erbakan Hocamızı bir nebze olsun ‘’Anmak ve Anlamak’’ için toplandık. Erbakan Hocamız herkesin şahitlik ettiği gibi çok önemli bir şahsiyetti. Gençlik yıllarından itibaren büyük tasavvuf alimlerinin eğitim ve terbiyesinden geçmiş, Osmanlı kültürü ve İslam bilinciyle yetişmiş özel bir insandır. Siyasi hayatının ilk yıllarından itibaren önce ahlak ve maneviyat diyerek manevi kalkınma hamleleriyle, ülkemizin her noktasında binlerce İmam Hatip Okulları ve Kuran Kurslarının açılmasını sağlayarak manevi yönünü ortaya koymuş bir liderdir. Erbakan hocamız bilgisini milletinin hizmetine sunmak için heyecanla çalışmıştır. Türkiye’nin kalkınmasını istemeyen güçler her defasında engel olmak istese de o mücadelesinden asla vazgeçmemiştir. Ortağı olduğu koalisyon hükümetlerinde bile üstün başarılara imza atmış, ‘’Milli Kalkınma ve Ağır Sanayi’’ hamlesiyle Edirne’den Kars’a ülkemizin her noktasına binlerce fabrika ve tesis kurmuştur. ‘Bir milletin asıl gücü tankı topu tüfeği değil, imanlı ve inançlı evlatlarıdır’ diyerek de gerçek gücün tanımını yapmıştır. Malıyla ve canıyla cihat eden birisi olarak hayatını geçiren Hocamız, başlattığı bu kutlu davayı tüm dünyaya yaymayı başarmıştır. Zafer inanalarıdır ve yakındır. Tekrar zafere Saadet Partisi ile yürüyeceğiz. Bu vesileyle hocamıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor ve gecemize katılım sağlayan tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum’’ dedi.