Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sürpriz buluşma!

Geçtiğimiz Perşembe günü CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği basın toplantısı sonucu ortaya çıkan ‘Üye krizi’ hem Ak Parti Darıca Camiasını hem de CHP Darıca camiasını oldukça hareketlendirdi.

Sürpriz buluşma!
26 Kasım 2012 - 08:39
 Toplantıda oldukça sert konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, ‘bu olayın ahlaksızlık, hırsızlık olduğunu belirtmiş, hem kendilerinden hem de mağdur duruma düşen üyelerinden özür dilenmesi gerektiğini’ söylemişti. Bunun üzerine Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve bazı yöneticiler, CHP Darıca ilçe binasını ziyaret ederek,  Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali ile görüştü. 
Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmede konuşan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ‘Bu olayda bir kasıt kesinlikle yok. Selman abi bizim abimiz. Yapılan yanlışı düzeltmek adına buradayız. Üye yapan arkadaşlarımız bu olayı abarttılar. Bu konunun düzeltilmesi için elimizden geleni yapacağız. Art niyet kesinlikle yok, bunun hesabını soracağız. Bizim vicdanımız rahat, art niyetli olmadığımızı Selman başkan biliyor. Bu konu üzerinde sağduyulu davranalım. Önemli olan Darıca’nın çıkarları. Biz bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız’ dedi.
CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali ise yaptığı konuşmada ‘ Muzaffer bey gerçekten çok iyi niyetli ve çok iyi bir insan. Ancak ortada yapılan bir yanlış var. Ve bu yanlışın kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor. Herkesin huzurunda bir basın toplantısı yapılıp özür dilensin istiyoruz. Zaten mağdur arkadaşlarımız konuyla ilgili yargıya başvurdu. Arkadaşlarımız konuyla ilgili çalışmalarını yapıyor. Muzaffer başkanın buraya gelip bizimle görüşmesi de büyük bir erdemlilik kendisine teşekkür ediyorum’ dedi.