Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bir an önce toparlanmalıyız!

Geçen sezon şampiyonluk yaşayarak taraftarını sevince boğan sarı yeşilli temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde 2. Lig’de alınan kötü skorlar taraftarları üzüyor. Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Fethiyespor maçında alınacak bir galibiyet ekibimizi kendine getirecek.

Bir an önce toparlanmalıyız!
18 Eylül 2018 - 12:45
Geçen sezon şampiyonluk yaşayarak taraftarını sevince boğan sarı yeşilli temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde 2. Lig’de alınan kötü skorlar taraftarları üzüyor.  Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Fethiyespor maçında  alınacak bir galibiyet ekibimizi kendine getirecek.  3 Haftada sadece 1 gol atarak Tokatspor’un ardından ligin en az gol atan takımı olan Darıca Gençlerbirliği’nde kötü gidiş can sıkarken Fethiye deplasmanından alınacak olan güzel skor yaralara merhem olacak. 
Cumartesi günkü zorlu maçta alınacak bir galibiyet ekibimizi kendine getirecek. 1 puanlı iki ekibi karşı karşıya getirecek olan zorlu maçtan çıkacak olan skor merakla beklenirken ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin bu maçtan çıkaracağı skor çok önem taşıyor.