Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı öğretmenler, 40 metreden atladılar

Türk Hava kurumu Darıca Şube Yönetimi öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir grubu Ankara’ya götürerek THK şubesinin müze ve atlama kulesine gezdirdi.

Darıcalı öğretmenler, 40 metreden atladılar
03 Kasım 2019 - 18:12

THK Darıca şube Başkanı Kazım Yıldız başta olmak üzere yöneticiler tarafından Ankara’ya yapılan ziyarette  öğretmen ve öğrencilere Türk Hava kurumu hakkında bilgilendirme yapılırken, dileyen öğretmen ve öğrenciler 40 metre yükseklikteki kuleden açık paraşütle atlama yaptı. 

Darıcalı konuklar Anıtkabir’e giderek burada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulunmalarının ardından Ankara’daki Havacılık müzesini gezdiler.

Programla ilgili olarak açıklama yapan THK Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız, etkiliğin çok elverişli geçtiğini, geziye katılan öğretmen ve öğrencilerin burada THK hakkında çok daha derin bilgilere sahip olduklarını kaydederken, özellikle açık paraşütle 40 Metre yüksekliğindeki kule atlayışlarının oldukça heyacanlı geçtiğini ifade etti.

Her zaman olduğu gibi gezi konusunda da desteklerini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başta olmak üzere etkinliğe katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilere de teşekkür eden Başkan Kazım Yıldız, THK Darıca Şubesi olarak bu şekildeki organizasyonların aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.