Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkanlar Bursa'da

Başkan Büyükakın, AK Parti Genel Merkezince bu yıl Bursa’da 4'üncüsü düzenlenen "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı’na katıldı.

Başkanlar Bursa'da
08 Eylül 2019 - 18:58

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Genel Merkezinde bu yıl Bursa’da dördüncüsü düzenlenen “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı’na katıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve ilçe belediye başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıya önceki dönem İçişleri Bakanlarından Efkan Ala’da katıldı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin de yer aldığı toplantının ilk gününde Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış Tahir Akyürek ve Yusuf Ziya Yılmaz tecrübe paylaşımı gerçekleştirdi. 

 

SUNUMLAR GERÇEKLEŞTİRDİ

14 İl Başkanı, Belediye Başkanı ve kadın kolları başkanlarının da katıldığı toplantılarda eğitim, bilgilendirme ve istişarelerin gerçekleştiği bölge toplantısında belediye hizmetlerinin etkinliğini artırmak, bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, çalışmaların usul ve esaslara uygunluğunu temin etmek, gönül belediyeciliğine dayalı yeni şehir vizyonlarını değerlendirmek amacıyla sunumlar gerçekleştirildi. Geçmiş dönem belediye başkanlarımızdan Yusuf Ziya Yılmaz, Tahir Akyürek ve Veysel Tiryaki'nin katıldığı bir tecrübe paylaşımı programının yanı sıra Temel Belediye Mevzuatı, Halkla İlişkiler, Siyasi İletişim ve İnsan İlişkilerinde Başarı, Kişisel Gelişim ve Liderlik gibi bilgilendirme toplantıları yapıldı.

 

İSTİŞARE VE MÜZAKERELER DE YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Bursa’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı’nda AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve önceki dönem İçişleri Bakanlığı görevi yapmış Erkan Ala ile bir araya geldi. Birlikteliğin son günü Bakan Yardımcılarının katılımlarıyla istişare ve müzakereler de yapıldı.