Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BBP Darıca'da başkanlık seçimi tek adaylı olacak

Büyük Birlik Partisi ilçe kongrelerine Pazar günü Darıca kongresiyle start veriyor. İki adaylı olması beklenen kongreye sadece bir gün kala aday sayısı teke düşürüldü

BBP Darıca'da başkanlık seçimi tek adaylı olacak
01 Mart 2013 - 15:15
 Büyük Birlik Partisi (BBP)`nin ilk kongresi Darıca ilçe teşkilatıyla start alıyor. İl başkanlığını Serhat Duyar`ın üstlendiği BBP`de ilçe teşkilatları da kongreler vesilesiyle teşkilatlanacak. Darıca ilçe teşkilatının kongre öncesinde yaşanan gelişmeler üzerine il binasında bir basın toplantısı düzenlendi. İl başkanı Serhat Duyar, Darıca ilçe başkan adayı Recep Uçar ile başkan adaylığından son anda vazgeçen Şazim Boztaş`ın katıldığı toplantıda kongre hakkında bilgi verildi.
 
ERKEKLER VE ÜRKEKLER 
167 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongre 13.30'da Darıca Spor Salonu`nda gerçekleştirilecek. Açıklamasına 1 Mart Üsküdar Vapur`u faciasında yaşamını yitirenleri anarak başlayan il başkanı Duyar, “Ölüm yıl dönümü olan Necmettin Erbakan ve şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu da minetle anıyoruz. 28 Şubat'ta bir erkekler bir de ürkekler vardı. 28 Şubat sürecinde hatırlayamadığımız isimlerlerde edebiyat yapıyorlar. O süreçte ürkek olanların buna hakkı yok” dedi. 
 
 
TEK ADAYLI OLACAK
Sözlerine devame den Duyar, “Bu ara Kocaeli'nde bir türkü moda oldu. ‘Herkes eteğindeki taşları döksün.` Daha ne kadar taş kaldı? Bu taşlar kimin elinde?” diyerek AKP`li belediye başkanlarıyla ilgili ortaya çıkan ses kayıtlarına ve video görüntülerien göndermede bulundu. Darıca kongresiyle ilgili bilgi vererek konuşmasını sürdüren Duyar, “Kongremiz öncesinde iki başkan adayımız ve ilçedeki delegasyonla istişare yaptık. İstişare sonrasında da kongreye tek adayımız olan Recep Uçar ile girme kararı aldık. Şazim Boztaş ve ekibi de yönetimde yer alıyor” dedi. 
 
 
YANINDA VE ARKASINDAYIZ
Başkan adayı olmaktan son anda vazgeçen Şazim Boztaş ise “Recep ağabeyle birlikte hareket etme kararı aldık. Onun yanında ve arkasındayız” açıklamasında bulundu. Yapılacak kongrede başkanlığa aday olan Recep Uçar da “Şazim bey yüreklilik gösterdi. Hep birlikte ekibimizle çalışacağız. Darıca'yı diğer ilçelere örnek göstereceğiz. Büyük birlik Darıca'da sağlanacak. Belediye başkan adayımızı da olgunlaştırmak üzereyiz” ifadelerini kullandı.
 
DARICA BBP`NİN YÖNETİMİ
 
 
Recep Uçar (başkan adayı), Şazim Boztaş, Zekir Erdoğan, Kenan Atmaca, Şemustan Subaşı, Muhsin Kara, Ömer Tek, Semih Gedikoğlu, Cemal Tek, Erdal Bozkurt, Mehmet Zorba, Adem Akkaya, Vedat Pırtı, Veysi Yıldız, Hüseyin Palta, Turgut  Gedik, Harun Güzelbaba, Nazif Yazgan, Sinan Kundakçı, Sayime Kaya, Murat Ungan, İlhaim Kurt, Osman Karaca, Bekir Turgut, Osman Karaca, Hamza Güzelbaba, Ahmet Yurdakul, Yasin Kahveci, Samet Arabacı, Bekir Korkmaz ve Fikret Bulut. 
İl delegeleri: Şazim Boztaş, Zakir Erdoğan, Fatih Kürşat Demir, Tayfun Aras, Erhan Atmaca, Mustafa Demir, Recep Uçar, İsmail Aydın, Emrah Aydın, Mesut  Çetin, Mehmet Güz, Asım Gürsoy, Özkan Gedik, İsmail Gökan Durak, Adem Durak, Tamer Demir, Süleyman  Demir, Mustafa Çetinkaya, Hamza Güzelyurt, İbrahim Çetin, Yunus Boztaş, Fazil Boztaş, Naci Yücel, Tahsin  Aydın, Ömer Güzelyurt, Hüseyin Çetinkaya, Şemustan Subaşı, Nazif Yazgan, Dursun Bolat, Gülten Boztaş, Muhammet Irmak, Yasin Kahveli, Osman Karaca, Abdullah Kaya, Saime Kaya, Hakverdi Kılıç, Nurtaç Kılıç, İsmail Kumcu, Murat Kumcu, Sinan Kundakçı, İlhami Kurt, Vedat Oğuz, Gület Özbilir, Tacettin Özdemir, A. Hacı Özsoy, Hüseyin Palta, Cennet Sağlam, Çağlar Sağlam, Yusuf Sağlam, Gökhan Sarıboğa, Mehmet Şahin, Ömer Taka, Güven Taşçı, Murat Taşkan, Neriman Taşkan, Yağmur Taşkan, Kasım Taşkın, Çetin Taşyürek, Cemal Tek,  Ömer Tek, Dursun Tek, Tuncay Tek,  Nuh Temek, A. Rıza Timur, Sinan Timur, Cengizhan Ünal, M. Narı Ünsal, Murat Ünver, Hasan Üstündağ, Gökhan Yaşar, Emre Yeşilyurt, Mahmut Yıldız, Üzeyir Yılmaz, Ahmet Yurdakul, Ayten Yurdakul, Mine Yurdakul, Osman  Yurdakul, Bülent Yücel, Miyese Yücel, Mine Yurdakul, Yasin Kahveci, Samet Arabacı, Bekir Korkmaz, Kenan Atmaca, Muhsin Kara, Erdal Bozkurt, Mehmet Zorba, Vedat Pırtı, Hamza Güzelyurt, Harun Güzelbaba ve Sedat Esen.