Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

En anlamlı ziyaret!

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yas-Der) Başkanı Kudret Sekban ve yönetimi Yaşlılar Haftası nedeniyle, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi Servisinde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ettiler

En anlamlı ziyaret!
21 Mart 2019 - 08:17
Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yas-Der) Başkanı Kudret Sekban ve yönetimi Yaşlılar Haftası nedeniyle, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi Servisinde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ettiler. Ayrıca dernek üyeleri yanlarında getirdiği hediyeleri de armağan ettiler.
Oldukça samimi ve duygulu anların yaşandığı ziyarette hem hasta ve hasta yakınları hemde dermek üyeleri böylesine bir ortam sağladıkları için hastane yönetimine teşekkürlerini sundular. Servislerde tedavi gören hastalar bu güzel sürpriz karşısında oldukça mutlu olduklarını dile getirerek ziyaretçilerine teşekkürlerini ilettiler. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş’te ziyaretlerde Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yas-Der) ekibini yalnız bırakmadı.