Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Doğum günün kutlu olsun; TÜRKİYE'M!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Darıca’da yapılan değişik etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Doğum günün kutlu olsun; TÜRKİYE'M!
29 Ekim 2012 - 13:25
28 Ekim Pazar günü saat 13:00 te Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan etkinliklerde Darıca Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Darıca Belediyesi çelenklerinin konulmasının ardından saygı duruşu yapıldı.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim sabahı 09:30 ‘da kaymakamlıkta kutlamaların kabulü ile devam etti. Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Kışla Komutanı P.Bnb.Erhan Yeşil ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kaymakamlıkta tebrikleri kabul ettiler.
 
ETKİNLİKLER STADYUMDA DEVAM ETTİ
 
Darıca Stadyumu’nda Kaymakam Ateş , Başkan Karabacak  ve Kışla Komutanı P.Bnb.Erhan Yeşil’in öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan  program günün anlam ve önemini belirten şiir ve konuşmalarla devam etti.
 
Darıca Kaymakamı Osman Ateş  stadyumdaki vatandaşlara hitaben yaptığı bayram konuşmasında bütün Türk milletinin bayramını tebrik ederek,cumhuriyetin önemine değinip başta Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere , bütün şehit ve gazileri rahmet ve minnetle andığını ifade etti.
 
CUMHURİYET KUPASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ
 
İlçedeki ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırladıkları halk oyunları ve folklör gösterileri stadyumu dolduran vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.Cumhuriyet Bayramı coşkusu Darıca Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışmaları’da dereceye giren öğrencilere verilen ödüller ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.