Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'den Ramazan mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Ramazan Ayının başlaması münasebetiyle yayımladığı mesajda,'' Ramazan Ayı´nın ülkemize ve İslam Alemine birlik, beraberlik ve barış getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ederim, dualarınız kabul olsun.'' dedi

CHP'den Ramazan mesajı
15 Mayıs 2018 - 22:27


CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup töek yayınladığı mesajında şunları söyledi;
“Bütün Müslüman aleminin büyük bir özlemle beklediği ve toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı kutsal Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi´ni bulunduran Ramazan Ayı´nın ülkemize ve İslam Alemine birlik, beraberlik ve barış getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ederim, dualarınız kabul olsun.

 

Ramazan ayı sadece bir oruç, sadece bir nefis terbiyesi ayı değildir. Bu mübarek ayda yurtta, bölgemizde ve dünyada “analar ağlamasın, çocuklar ölmesin” diyerek barışın sağlanmasını beklerken Gazze'den gelen haberle sarsıldık. ABD ve İsrail, Kudüs’te büyükelçilik açılışını yaparken Müslümanların üzerine bomba yağıyor. Gazze’de katliam var, zulüm var. Büyük bir insanlık ayıbı yaşanıyor. Filistin halkı bunu hak etmiyor. Bütün Müslüman ülkelerin “Filistin” diye haykırma günüdür. Körfez ülkeleri petrol sefasından başını kaldırıp Kudüs’ün cefasına ses vermeli, bir an önce İslam dünyası birlik olmalıdır!

 

Masum insanların katledildiği bu saldırıyı şiddetle kınıyor, katledilen Filistinlilere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."