Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Topaca; Evleri zarar görenler mağdur olmayacak!

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, anne otelinin açılışı için geldiği Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde, gazetemiz tarafından kendisine yöneltilen bir otel inşaatının yapımı sırasında çöken istinat duvarının ardından buna bağlı olarak 10 evin gördüğü hasar ile buralarda ikamet eden vatandaşlarının durumunun ne olacağı şeklindeki soruya, ‘’ gereken neyse yapılacak’’ şeklinde cevap verdi.

Vali Topaca; Evleri zarar görenler mağdur olmayacak!
03 Nisan 2013 - 09:02
 Farabi Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan ve Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi içerisinde yeniden yapılandırılmış olan ‘’Anne Oteli’’ nin açılışı için dün Darıca’ya gelen Kocaeli Valisi Ercan Topaca, istinat duvarının çökmesi sonrası duvar ve zeminleri çatlayan 10 ev sahibinin durumunun ne olacağı şeklindeki soruya net ve kesin cevap verdi. 
Gazetemizin sorduğu soruya cevap veren Vali Topaca, ‘’ Konuyu biliyorum, gereken neyse yapılacak ve hiç kimse mağdur olmayacak, Darıca kaymakamımız çalışmalarına devam ediyor ‘’ şeklinde cevap verdi.
Bilindiği üzere Darıca’da yapımı devam eden bir otel inşaatının çalışmaları sırasında, toprağın kaymaması için yaptırılan istinat duvarının önceki gece çöktüğü, çökmenin ardından ise inşaatın yukarı kısmında kalan
mahalleye ait yaklaşık 10 evin duvar ve zeminleri çatlayarak büyük hasara yol açmıştı !