Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Viyadükte yaralanan işçi ameliyat oldu

3 kişinin ölümüyle sonuçlanan viyadükteki kazada yaralanarak ameliyata alınan Kani Öztürk’ün sağlık durumu iyiye gidiyor

Viyadükte yaralanan işçi ameliyat oldu
29 Kasım 2018 - 14:36
Dün sabah saatlerinde meydana gelen viyadük kazasında yaralanarak Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan işçilerden Kani Öztürk’ün ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
Kaza sonrası Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak Yoğun Bakım’da tedavi altına alınan Kani Öztürk’ü dün akşam Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ziyaret ederek durumu hakkında bilgi almıştı.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ten alınan bilgilere göre,  Kani öÖztürk’ün yaralı olan bacağının ameliyat edildiği, şuurunun ise açık olduğu ve sağlık durumunun iyiye doğru gittiği belirtildi. Başhekim güneş, Kani Öztürk’ün bir kaç sıyrık dışında cerrahi müdahale gerektirecek bir durumunun söz konusu olmadığına da değinerek,, hastanın 48 saat gözetim altında tutulacağı ve son durumunun buna göre netleşeceğini ifade etti.