Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kupa beyi Darıca Gençlerbirliği! 0-2

Türkiye Kupası bizim işimiz… Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında ekibimiz Darıca Gençlerbirliği'miz Fahrettin ve Nebi ile bulduğu gollerle deplasmanda Düzcespor'u 2-0 ile devirerek 3. Tur'a yükseldi.

Kupa beyi Darıca Gençlerbirliği! 0-2
11 Eylül 2019 - 17:22
Türkiye Kupası'nda her sene inanılmaz işlere imza atan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı Düzcespor'u 2-0 mağlup etti ve kupada 3. Tur'a yükseldi.
Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Sarı-Yeşilli ekibimiz, ilk yarıda bulduğu fırsatları değerlendiremedi. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya da iyi başlayan Darıca Gençlerbirliği'miz 58. dakikada Fahrettin'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra daha da iyi oynayan ekibimiz 80. dakikada Nebi ile durumu 2-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve temsilcimiz Darıca G.B, Düzcespor'u deplasmanda mağlup ederek, Türkiye Kupası'nda 3. Tur'a yükseldi.
 
BAŞKAN GÜLEN YALNIZ BIRAKMADI
Darıca Gençlerbirliği'ni bir an olsun yalnız bırakmayan Başkan Arif Gülen, Düzce'de de ekibimizi yalnız bırakmadı. Başkan Yardımcısı Eren Ertuğrul Işık ile beraber tur coşkusunu yaşayan Başkan Gülen, futbolcuları tek tek tebrik etti.