Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hastaneden mahkum kaçırdılar

Seka Devlet Hastanesi'nden mahkum kaçırıldı. Bu esnada çatışma çıktı, bir asker ve bir polis yaralandı

Hastaneden mahkum kaçırdılar
02 Temmuz 2016 - 10:55
 Olay, dün saat 15:45 sularında Seka Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Kandıra F Tipi Cezaevi'nde kalan Arif Ötleş isimli organize suçlu mahkum, bugün saat 15:45 sularında jandarma eşliğinde Seka Devlet Hastanesi'ne getirildi. Ötleş, muayene odasına götürüldüğü sırada, Ötleş'in adamları hastaneye girerek askerlere ateş açtı. Ötleş de bu sırada yaşanan kargaşadan faydanalarak camdan atladı. Silahlı şahıslarla, jandarma ekipleri arasında çıkan çatışmada bir asker vuruldu. Ötleş'in adamlarının hastane önüne iki lüks otomobil ve bir motosiklet ile geldiği öğrenildi.
 
LÜKS ARAÇLARLA KAÇMAYA ÇALIŞTILAR BİR ASKER YARALI
Firari mahkum Arif Ötleş motosiklete binerek hastaneden kaçarken, silahlı şahıslarda lüks araçlara bindi ve ateş etmeye devam ederek kaçmaya başladı. Polis ve jandarma ekipleri silahlı şahısların ve mahkumun peşine düştü. Şahısların peşine düşen yunus timi polislerinden birisi de çatışma anında motosikletten düşerek hafif şekilde yaralandı. Öte yandan gözünden vurularak ağır yaralanan asker hemen ameliyata alındı. Arif Ötleş'in firar etmesine yardım eden silahlı şahısların içinde bulunduğu iki araç durduruldu, silahlı üç şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
 
 
 
FİLM GİBİ FİRAR
Uyuşturucu baronu olarak bilinen ve 3 yıl önce de firar etmeye çalışan Arif Ötleş, ilk olarak lüks araçla kaçmaya başladı. Merkez Bankası mevkiinde araçtan inen Ötleş daha sonra motosiklete binerek kaçmaya başladı. Bir süre motosikletle kaçmaya devam eden Ötleş daha sonra kamyonetin kasasına atlayarak kaçmaya devam etti. Daha sonra kamyonetin kasasından atlayan şahıs Kartepe'de bulunan MOBESKO'ya yakın bir mevkiide taksiye bindi ancak MOBESKO'nun önünde taksiden inerek yaya olarak kaçmayı sürdürdü. Arif Ötleş'in son olarak Kartepe Köseköy mevkiinde görüldüğü bilgisine ulaşılırken, güvenlik güçlerinin Ötleş'i yakalamak için çalışmaları sürüyor. Polis, organize firarda Ötleş'e 9'a yakın kişinin yardım etmiş olabileceği detayı üzerinde dururken, bu kişilerin de peşine düşüldü.