Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'dan 29 Ekim programı!

CHP Darıca İlçe Örgütü, Cumhuriyetimizin 94. Yılı için özel bir kutlama programı hazırladı. CHP Darıca, hem Cumhuriyet yürüyüşü yapacak hem de halk konseri düzenleyecek. Yürüyüşün ardından Yüksek Sadakat Grubu konser verecek.

CHP Darıca'dan 29 Ekim programı!
24 Ekim 2017 - 09:18
CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk de yaptığı açıklamada Darıcalıları hem yürüyüşe hem de konsere davet etti. CHP Darıca İlçe Örgütü, her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı farklı bir programla kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyetimizin 94. Yılı için özel bir kutlama programı hazırlayan Darıca CHP, hem Cumhuriyet yürüyüşü yapacak hem de halk konseri düzenleyecek. 29 Ekim Pazar günü saat 18.00’da ilk önce Cumhuriyet Yürüyüşü ile program başlayacak. Cami Mahallesi Sağlık Ocağı önünden başlayacak olan yürüyüş Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Ardından saat 19.00’da meydanda halk konseri düzenlenecek. 
Sevilen sanatçılardan oluşan Yüksek Sadakat Grubu, Darıcalılara konser verecek. CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk de yaptığı açıklamada Darıcalıları hem yürüyüşe hem de konsere davet etti. Törk, Cumhuriyet’e herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade ederek “Görüşümüz farklı olabilir, partimiz farklı olabilir, kimliklerimiz farklı olabilir, dünyaya bakışımız farklı olabilir ama unutmayalım bizi aynı paydada buluşturan en büyük değer Cumhuriyet’in kendisidir. Cumhuriyet kolay kurulmadı. O nedenle hepimiz Cumhuriyet’e sahip çıkmalıyız. Cumhuriyet Bayramımızı gelin hep beraber coşkuyla kutlayalım” dedi.