Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti'nin Darıca'daki tüm üyeleri sahte!

CHP ile AK Parti arasındaki üye krizi hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Kösali, AK Parti’nin Darıca’daki tüm üyelerinin sahte olduğunu söyledi. Kösali ayrıca, AK Parti’de üye kazandırma yarışı olduğunu ve fazla üye getirenlerin Umre ile mükafatlandırıldığını iddia etti.

Ak Parti'nin Darıca'daki tüm üyeleri sahte!
28 Kasım 2012 - 07:39
 AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın partisine yaptığı ziyaretin ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali çarpıcı iddialarda bulundu. Kösali, Darıca genelinde bin 700 üyelerinin bulunduğunu ve çalınan üye sayısının 170 olduğunu söyledi. Bu konuda endişeli olduğunu ifade eden Kösali, hiçbir partiye üye olmayan vatandaşın da AK Parti’ye üye yapılabileceğini de iddia etti.
 
FAZLA ÜYEYE UMRE YOLU!
Başkan Kösali, “AK Parti’nin Darıca’daki tüm üyeleri sahte. Bu sayı 10 bini bulabilir. Vatandaşlar da partiye üye yapılmış olabilir. Çünkü vatandaşlarımızdan, AK Parti’nin üye yarışı başlattığını duydum. İddialarına göre AK Parti mükafat ile üye yaptı. En çok üye getirilenler Umre ile ödüllendirildi. Bu nedenle üye koçanları mahalle teşkilatlarına verildi. Başkan Bıyık da ziyaretinde ‘Koçanları mahalle teşkilatlarına verdik. Yanlışı orada yaptık.’ dedi. Biz de kendisinden; ilerleyen günlerde bir toplantı yaparak kamuoyu huzurunda partimizden özür dilemesini istedik. Bence AKP bu hatayı yapanları teşhir edip cezalandırmalıdır.” dedi.
 
CHP’LİLERİ İSTİFAYA ÇAĞIRIYORLAR
Başkan Kösali, durumu düzeltme yoluna giden AK Parti’nin CHP’li üyelerini arayarak üye olmak isteyip istemediklerini sorduğunu iddia etti. Başkan Kösali, “AKP bunu düzeltme adına bizim onlarda kaydı bulunan üyelerimizi de arıyor. Partililerimize AKP’de kalıp kalmayacaklarını soruyorlar. ‘Ya kalın ya da gelip istifa edin.’ diyorlar. Partililerimiz de ‘Biz üye olmadık ki sorun sizin sorununuz. Size gelip istifa etmemizi gerektirecek bir durum yok.’ diyerek onları geri çeviriyor. AKP’nin bu hatayı hemen düzeltmesi gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.