Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tokatlılar'dan ''Su hayattır'' semineri

Kurulduğu günden beri her ay eğitim seminerleri düzenleyerek üyelerini bilinçlendirmeye çalışan Kocaeli Tokat İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma Derneği’nde İSU genel Müdürü Ali Sağlık tarafından ‘’ hayat kaynağımız su ‘’ konulu eğitim semineri verildi.

Tokatlılar'dan ''Su hayattır'' semineri
06 Kasım 2019 - 17:11

Doç Dr. Hüseyin Şaşkın başkanlığında kurulan ve düzenlediği eğitim seminerleri ile öne çıkan dernekte verilen eğitimde, İsu Genel Müdürü Ali Sağlık; Kocaeli genelinde İSU’nun yapısı, yaptığı altyapı yatırımları, arıtma tesisleri, Kocaeli’de suyun musluktan içilebilirliği, enerji üretimleri ve suyun israf edilmemesi noktasında dernek üyelerine oldukça faydalı bilgiler aktardı.

Dernek Başkanı Hüseyin Şaşkın, yaptığı açıklamada ‘’ İSU Genel Müdürümüze davetimize icabet edip bize böyle güzel ve faydalı bilgiler aktardığı için teşekkür ediyoruz, bizim dernek olarak amacımız hem hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet etmek, hem de böyle kıymetli dostlarımızın verdiği eğitim seminerleriyle üyelerimizi bilinçlendirmek, katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyor, eğitim seminerlerimizin her ay düzenli olarak devam edeceğini belirtmek istiyorum.’’ dedi