Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gençler sordu, Bıyık cevapladı!

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Sosyal Medya Mitingi’ne katıldı. 10 bin kişinin canlı olarak izlediği mitingde gençler sordu, Başkan Adayı Bıyık cevapladı

Gençler sordu, Bıyık cevapladı!
13 Şubat 2019 - 08:15
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca Gençlik Kolları tarafından organize edilen sosyal medya mitingine katıldı ve binlerce Darıcalı ile canlı yayında buluştu. Darıcalıların sorularını yanıtlayan Bıyık, özellikle gençleri ilgilendiren projelerini de aktardı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen mitingi 10 binin üzerinde kişi canlı olarak izledi. 
 
KAHRAMAN SÜRPRİZİ
Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği sosyal mitinge katılım oldukça yoğun olurken Bıyık da ilgiden dolayı gençlere teşekkür etti. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın da sürpriz yaparak telefonla bağlandığı mitingde AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gençlere yönelik projeleri anlattı. 
 
SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR
Gençleri her zaman önemsediğini ve belediye başkanı olduktan sonra da önceliklerinin gençler olacağını ifade eden Bıyık, “Gençler bizim yarınlarımız. İyi yetişen gençlik ülkemizi daha ileriye taşıyabilir. Bunun farkındayız ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceğiz. Darıca’da spor salonları inşa ederek gençlerimizin sporun her dalıyla ücretsiz olarak faydalanmasını sağlayacağız. Gençlerimizin kendilerini en iyi şekilde geliştirebilmeleri için birçok alanda projeler geliştiriyoruz” dedi.
 
SPOR KÖYÜ PROJESİ
Gençlerden gelen istihdama yönelik projelere de cevap veren Bıyık, “Belediyemiz bünyesinde İstihdam Masası kuracağız. İŞKUR ve bölgemizdeki Organize Sanayi Bölgeleri ile işbirliği yaparak istihdama katkı sunmak ve gençlerimizi iş sahibi yapmak istiyoruz. Darıca’da işsizliği en aza indirebilmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Darıca’ya yakışan modern bir spor köyü kuracağız” dedi.