Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Antalya'da skandal! Darıca GB, otelin ücretini ödeyemedi

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin dün sabah itibari ile kamp masrafları ödenmedi, kulüp Amed maçını oynayamadan kampı noktalamak zorunda kaldı.

Antalya'da skandal! Darıca GB, otelin ücretini ödeyemedi
11 Ocak 2019 - 11:51
Dün akşam saatlerinde ise Kulübün Azeri sahibi Rauf İsmailov’un otele gelip ödemeyi yapması bekleniyordu.
 
İDARE ETTİLER
Azeri iş adamı Rauf İsmailov’un satın aldığı ve başkanlığını aynı zamanda KASKF’nin başkanı olan Murat Aydın’ın yaptığı 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde Antalya kampı teknik anlamda olmasa da saha dışı olayları ile hayli sorunlu geçti. Otele ödeme yapılamadığı için önce takım iki kez antrenmana çıkarılmadı. Gereken sözler alındı, araya hatırlı kişiler girildi, kulüp idare edildi.
 
AMED MAÇI OYNANMADI
Günlerdir söz alan otel yönetimi ve organizasyon şirketi kampın son gününe kadar verilen sözlerin tutulmasını bekledi. Dün Amedspor ile hazırlık maçı vardı. Ancak dün sabah saatlerine kadar her hangi bir ödeme yapılamadığı için Darıca Gençlerbirliği ile Amedspor maçı oynanmadı.
 
EŞREF DOĞMENÇ VE SALİM TEZCAN 88 BİN LİRAYA İMZA ATTI
İşin bir diğer ilginç tarafı ise takımın otelden ayrılmasını sağlamak için Kaleci Antrenörü Eşref Doğmenç ile kulübe yakınSalim Tezcan’ın 88 bin liralık senede imza atmasıydı. Senetlere imza atıldıktan sonra, bazı futbolcular karayolu ile bazı futbolcular da uçak ile Antalya’dan ayrıldı. Öte yandan Darıca Gençlerbirliği’nin Azeri sahibi Rauf İsmayilov, teknik adam Asım İbrahimov ile telefonda görüştü. Dün akşam saatlerinde İbrahimov’un otele gelip ödemeyi yapması bekleniyordu.